hocam içinde igpu işlemci ile birleşik birim kartı var birebir ekran kartı görevinde değil ama ekran kartı yani işinizi görür isterseniz inceleme videolarına internetten bakabilirsinizekran kartı varmı yokmu bunda usta
hocam içinde igpu işlemci ile birleşik birim kartı var birebir ekran kartı görevinde değil ama ekran kartı yani işinizi görür isterseniz inceleme videolarına internetten bakabilirsinizekran kartı varmı yokmu bunda usta
yani tam bilmiyorum ama min 3050 3060 gibi işimi görürNVIDIA ya da AMD Radeon, ne olursa yeter sana. NVIDIA'nın farklı modelleri var. Modellere göre kıyaslama yapılabilir. Her iki markanın da birbirine eş değer ekran kartları mevcut.
teşekkürler hocamhocam içinde igpu işlemci ile birleşik birim kartı var birebir ekran kartı görevinde değil ama ekran kartı yani işinizi görür isterseniz inceleme videolarına internetten bakabilirsiniz
Yürüyen ragebaitsin git köşede ağlaTamam. İstediğini al, öneri falan yapmadım. Yarın bir gün ağlayarak ''bunu aldım kötü çıktı, başka önerin örnek olarak 20-25k bütçe olarak şunu önerin'' yazma ama. Yazarsan hoş olmaz, tekrar çelişkili gidersin yavrucuğum. Daha yazdığından bir haber, örnek kelimesinin anlamını bilmeyecek kadar cahil kalmış bir nesil geliyor, tebrikler. İyi forumlar dilerim, daha da uzatmaya gerek yok.
Bir şey yazmadığım halde hala saldırmaya çalışıyorsun. Bu yazdığınla yaşın belli. Konuşmaya değmezsin, iyi forum- pardon iyi kudurmalar. Daha ragebait ne demek onu bile bilmiyorsun yazık.Yürüyen ragebaitsin git köşede ağla
3050 iyi performans veren bir ekran kartı. büyük ihtimal 20% kapasitede bile kullanmazsın.yani tam bilmiyorum ama min 3050 3060 gibi işimi görür
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler hocam
Ben okudum, ve MacBook önermiyorum.Bana bütçe belirtmemiş. Neden atmayayım? Programcılık için, MacBook en uyumlu cihaz. Çevremde okuyan kim varsa, hiçbiri crack program kullanmıyor ne hikmetse.
Çevrende Bilgisayar Programcılığı okuyan kişiler Macbook mu kullanıyor?Bana bütçe belirtmemiş. Neden atmayayım? Programcılık için, MacBook en uyumlu cihaz. Çevremde okuyan kim varsa, hiçbiri crack program kullanmıyor ne hikmetse.
30 kişiden 22'si evet. Geriye kalan 8'i oyun oynadığından oyuncu laptopu kullanıyor. MacBook kullananlara sorduğumda, hepsi de öneriyor. Bir problem yaşadıklarını söylemiyorlar.Çevrende Bilgisayar Programcılığı okuyan kişiler Macbook mu kullanıyor?![]()
Sen konuyu anlamadın sanırım, Bilgisayar Programcılığı okuyacak birine notebook önerisi istiyor. Bu bölümde her şeyi giriş seviyesinde öğretiyorlar. Yani bu notebookta muhtemelen ağır yazılım veya grafik uygulamaları kullanılmayacak. Kimse Macbook kötü demiyor zaten. Arkadaşın kullanımına göre fazla ve pahalı olacak.30 kişiden 22'si evet. Geriye kalan 8'i oyun oynadığından oyuncu laptopu kullanıyor. MacBook kullananlara sorduğumda, hepsi de öneriyor. Bir problem yaşadıklarını söylemiyorlar.
Kral konu o değil zaten. Ortada dönen olay şu, arkadaş bana ''örnek olarak bu fiyat dedim net bir bütçem yok'' diyor. Net bir bütçesi yoksa haliyle alınabilecek en mantıklı seçenekleri değerlendiriyorum bende, kötü bir cihaz almasını istemeyiz. Fakat bunu diyen o değilmiş gibi, konudaki bir çok kişi bana laf söylüyor. Hiçbirinin de önceki yazılanları okumadığına kesin olarak eminim. Bana net bir bütçe söylese zaten ona uygun bir şey öneririm. Bir tek sen anlayışla yaklaştın, hepsi böyle gelse eyvallah, orta nokta bulunacak zaten.Sen konuyu anlamadın sanırım, Bilgisayar Programcılığı okuyacak birine notebook önerisi istiyor. Bu bölümde her şeyi giriş seviyesinde öğretiyorlar. Yani bu notebookta muhtemelen ağır yazılım veya grafik uygulamaları kullanılmayacak. Kimse Macbook kötü demiyor zaten. Arkadaşın kullanımına göre fazla ve pahalı olacak.
En minimum öneriye 70klık macbook önermekde senin aklına yarışırdı babeKral konu o değil zaten. Ortada dönen olay şu, arkadaş bana ''örnek olarak bu fiyat dedim net bir bütçem yok'' diyor. Net bir bütçesi yoksa haliyle alınabilecek en mantıklı seçenekleri değerlendiriyorum bende, kötü bir cihaz almasını istemeyiz. Fakat bunu diyen o değilmiş gibi, konudaki bir çok kişi bana laf söylüyor. Hiçbirinin de önceki yazılanları okumadığına kesin olarak eminim. Bana net bir bütçe söylese zaten ona uygun bir şey öneririm. Bir tek sen anlayışla yaklaştın, hepsi böyle gelse eyvallah, orta nokta bulunacak zaten.