Yardım Donanım Manyaklığımı Şimdilik Noktaladım

Afacan Dennis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
259
X870e master ice anakart alacaktım onun parasına asus b850 neo aldım yanına da bi kasa dostlar bakalım uzun süre bu donanım manyaklığımı giderir gibi sadece anakartta usb 3.0 portu öne type c aktarım yapan cıkış anakartta bi tane bu yüzden biri çalışıp diğeri çalışmayacak

Ekler

• IMG_6196.webp
    IMG_6196.webp
    889.7 KB · Hit: 156
  • IMG_6191.webp
    IMG_6191.webp
    1.1 MB · Hit: 152
  • IMG_6198.webp
    IMG_6198.webp
    960.9 KB · Hit: 155
Seviyoruz bu sporu

Ekler

• 1000122490.webp
    1000122490.webp
    891.8 KB · Hit: 118
  • 1000122462.webp
    1000122462.webp
    424.8 KB · Hit: 118
Bu kadar özenle sistem toplasam en sonunda oyun oynayacak hevesim kalmaz ve pc bir köşede öylece durur kendimi biliyorum o yüzden bu toplara hiç girmedim 😄
Hayırlı olsun bu arada.

Çok estetik ve güzel kasa olmuş hocam umarım sorunsuz senelerce kullanırsınız, bazıları gereksiz diyor bu kadar uğraşmaya ama zengin olsaydım ayda 2 3 kez öylesine PC toplardım sanırım çok keyifli.

X870e master ice anakart alacaktım onun parasına asus b850 neo aldım yanına da bi kasa dostlar bakalım uzun süre bu donanım manyaklığımı giderir gibi sadece anakartta usb 3.0 portu öne type c aktarım yapan cıkış anakartta bi tane bu yüzden biri çalışıp diğeri çalışmayacak
hoca ekran karıtınıda asus yapaydın ya :D

Kasa, içerisi harika duruyor. Full beyaz bayıldım

Kasa modeli ne?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

güzel olmuş bir süre sonra olacaklar gözümün önüne geliyor ytda video ve dizi izlemeye gidiyor :kekw:

Aynen öyle hocam. İştahlı iştahlı diziyosun gözün gönlün coşuyor egon kabarıyor. Ayarlamaları dahi yapıyosun

Sonra bi bakıyosun youtubeda polis kovalamacası falan izlerken buluyosun kendini. 3 aydır böyleyim cidden 🤣🤣🤣

RGB'nin köleleri olmuşsunuz hepiniz bu da size gelsin... Şaka bir yana neden akvaryum almadın ?
yan kısımda 240 mm'ye kadar radyatör desteği olması harici güzel kasa 360 mm'ye kadar olsaydı tadından yenmezdi :shy:

güzel günlerde kullan.
Saolun hocam çok teşekkürler

Kasa modeli ne?

Aynen öyle hocam. İştahlı iştahlı diziyosun gözün gönlün coşuyor egon kabarıyor. Ayarlamaları dahi yapıyosun

Sonra bi bakıyosun youtubeda polis kovalamacası falan izlerken buluyosun kendini. 3 aydır böyleyim cidden 🤣🤣🤣
Oled p27udcm aldım onun içinde karışık bi kullanum var dostlar şu sıra bide direksiyon setup kurdum moza r5 o güzel oluyor

Kasa modeli ne?

Rog helios 2 dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,253
Üyeler
204,101
Son üye
YGuzel
Geri