🔥İndirim Gamepower Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 Mah Kulaklık | 1.599 TL

bugün sabah teslim aldım, biraz kullanıp öyle yorum yapayım dedim.. malzeme kalitesi eh işte... ne a101 kötülüğü ne premium kalitesi. orta yada bi tık altı diyebiliriz. ses kalitesini ben beğendim. Apex Legends oynadım 8-9 el, işini fazlasıyla görüyor. şarjı ne kadar gider, verdikleri veriler doğru mu bilmiyorum ama işimi göreceği kesin. elimde ayrıca hyperx cloud 3 var. onun ses kalitesi ve ergonomisi tabii ki bundan daha iyi ama zaten 3/1 fiyatına bir kulaklıktan aynı performans bekleyemeyiz. Kablosuz olayı gerçekten muhteşem :)

Kulaklık yeni ulaştı elime ve en azından bt ile telefonuma bağlayıp spotify ile müzik kalitesini bi test etmek istedim. Evet ses yüksekliği gayet iyi ama o hiç bir ayar yapmadan yalın haliyle ses kalitesinden ve baslardan memnun kalmayacaksınız. Bu noktada sakın telaş etmeyin, yapabileceğiniz bir kaç ayar kulaklıktaki ses kalitesini inanılmaz değiştiriyor ve potansiyelini ortaya çıkartıyor. Benim uyguladığım ayarlar poco f2 pro cep telefonu ve spotify uygulaması üzerindendir. Öncelikle spotify üzerinde ses kalitesini tüm bağlantı türleri için "çok yüksek" yapın ve "ses seviyesini normaleştir" seçeneğindeki tiki mutlaka kapatın. Sonra telefonun ayarlarında manuel ekolayzır ayarlarına gelip eklediğim görseldeki şekilde ayarlarınızı yapabilirsiniz. En soldaki iki çubuk doğrudan bası etkiliyor onları sırasıyla +4 ve +6 seviyesine getirin. En sağ iki çubuk da tizleri ayarlıyor onları da sırasıyla +3 ve +4db yukarı kaldırın. Bu kadar. Eminim üçüncü parti yazılımla ile çok daha güzel sonuçlar elde edersiniz.

Alıntıyı görüntüle
2.4 ghz pc Gamepower’ın yeni ürününü 100 seste kullanırken cızırtı var mı? Sürücülerde? Önceki kablosuz ürünü var kuzende, onda vardı da. Şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bugün sabah teslim aldım, biraz kullanıp öyle yorum yapayım dedim.. malzeme kalitesi eh işte... ne a101 kötülüğü ne premium kalitesi. orta yada bi tık altı diyebiliriz. ses kalitesini ben beğendim. Apex Legends oynadım 8-9 el, işini fazlasıyla görüyor. şarjı ne kadar gider, verdikleri veriler doğru mu bilmiyorum ama işimi göreceği kesin. elimde ayrıca hyperx cloud 3 var. onun ses kalitesi ve ergonomisi tabii ki bundan daha iyi ama zaten 3/1 fiyatına bir kulaklıktan aynı performans bekleyemeyiz. Kablosuz olayı gerçekten muhteşem :)
Gamepower’ın yeni ürününü 100 seste kullanırken cızırtı var mı? Sürücülerde? Önceki kablosuz ürünü var kuzende, onda vardı da. Şimdiden teşekkürler

Evet müzikte ve ses kalitesinde düsme var mı ses gecikmesi kullananlar yazabilir mi ağır diyor herkes kulaklığa

Gerçekten çıplak sesi çok kötü. Uygulamasından şunları yapınca resmen çağ atladım. Ama ses kasma ayarını bir türlü bulamadım. Varsayılanda hala çok kötü. Üst ayarda ise fena değil gibi ama daha iyi ayarları varsa ses için tavsiyelerini bekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve en büyük sorunum ses yüksekliği. Kulaklık sesi 4'de olmasına ve Video sesi 25'lerde olmasına rağmen ses hala yüksek geliyor. Var mıdır bir çözümü?

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam müzik sesini düzeltmekle boşuna uğraşmışım. Cihaz oyun modundaymış. Mikrofon tuşuna basılı tutunca müzik moduna geçti ve müzik kalitesi bas kalitesi muazzam değişti. Herhangi bir ekolayzır ayarına bile gerek bırakmayacak kadar iyi hale geldi.

Şu ana kadar H2002BG, H2015 PRO ve Fuxi H7 test ettim giriş, orta seviye kablosuzlarda. Bence bahsettikleri pil oranları doğru değil ya. Çoğu hızlı tükeniyor, ışığı olanları falan da kapatıyorum. Ya yazılım ya da donanımsal bir sorunları var, pil tüketimi ideal değil. En büyük sorun bence bu bütçelerdeki kulaklıklarda pil kapasitesinin bahsedildiğinden daha hızlı tükenmesi.

Bu arada aralarında en çok sorunu H7 yaşadım. Şu anda test etmeye devam ediyorum. Ara sıra ses robotlaşıyor (H2002BG cızırdama olurdu, iki üründe de bilgisayarın yakınındayım) ve sağ kulaklıkta mıknatısı bir ara esnedi. Bu esnemeyi H2015 PRO'da da bir kere yaşadım sonra yaşamadım. Galiba Havit yeni üretimlerinde biraz fiziksel sorunlar var. H2015 PRO'nun ilk satılan partlarında da sağ kulaklıkta hafif bir montaj hatasından dolayı, kulak arkasında küçük bir aralık bırakıyordu. Ses, bağlantı kopmaması yaşanmaması adından H2015 PRO iyi. Ama H2015 PRO kalın pedlerinden dolayı, Fuxi H7 veya H2002BG gibi çok şiddetli bir sesi yok. Bazı EQ ayarlarına göre de sesde tiz sorunu olabiliyor. Ama doğru ayarı seçerseniz yaşanmıyor.

H7'nin ayrıca üst kısmı hiç konforlu değil. H2002U PRO'daki üst kısmı tüm ürünlere uygulasalar muazzam olacak. Herhalde üst kısmı en konforlu ürün oydu.

Açıkçası berbat ya. Yedek kulaklık olarak aldım ATK Mercury M1'i yakalayamasa bile yakın bir performans bekliyordum. Ne ses kalitesi ne de malzeme kalitesi açısından yanına bile yaklasamadı. Şöyle söyleyeyim Youtube'dan video açıp da dinleyemedim bile inanılmaz kötü bassları özellikle arttırdıgınızda ise boguklasıyor. Muzik modu ve oyun modunu denedim bi fark göremedim. Sanırım iade edecegim

H2015 Pro nun da kalitesi çok iyi değil ama arkadaştan görüp ultimayı denedim H2015 Pro bir kalem daha iyi gibi geldi. 1300 e falan alınabilir ama biraz katıp dip sesli h2015 pro alınabilir gibi 😄 dipses takıntısı olan hiç havite bulaşmasın.

H2015 Pro nun da kalitesi çok iyi değil ama arkadaştan görüp ultimayı denedim H2015 Pro bir kalem daha iyi gibi geldi. 1300 e falan alınabilir ama biraz katıp dip sesli h2015 pro alınabilir gibi 😄 dipses takıntısı olan hiç havite bulaşmasın.
2015 proda dipsesmi var mikfosonsuz varmı

Geri