🔥İndirim Gamepower Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 Mah Kulaklık | 1.599 TL

Benim hiç mi hiç ihtiyacım yok ama kulaklık takıntım var :D . 1K - 20K TL aralığında 10-15 kulaklık koleksiyonum var. Bendeki hastalık. Bunu da,
Rengi, BT 5.4 ve 116 dB hassasiyet için denemek istedim. Kai Titanium Ultra 112 dB. Aradaki 4dB fark, ses basıncının neredeyse %50'den fazla olduğu anlamına geliyor (ölçümler nasıl yapıldı onu bilmiyoruz). Tabii bunlar şimdilik üreticinin kağıt üstündeki beyanı.
QCY Aldım bende hocam https://www.qcyturkiye.com.tr/qcy-heroad-gt2-thx-oyuncu-kulakligi-1786623099146
Kulaklık hastalıgı olan iyi anlar beni :D

BENİ BLACKSHARK V2 KANSER ETTİ ÇEKTİM BAKALIM BELKİ DAHA İYİDİR RAZERIN YAZILIMLARI İNSANI DELİRTİYOR.

Ben müzik kalitesini meraj ediyorum. Müthiş bir performans beklemiyorum da en azından ses yüksekliği tatmin edici olsun, ekolayzırlarla bir şeye benzesin yeter

Fason üretim, doğru model ve fabrikayı buldukları sürece sorun çıkmaz. Eskiden kötüydüler, şu anda da bence muazzam değiller ama eskiye göre yargılamamak lazım.
Kesinlikle. Yeni ürünleri hiç fena durmuyor. Denemek lazım çok uygun olsa affetmem alırım. Mesela force gamepadden çok memnunum.

Kulaklık yeni ulaştı elime ve en azından bt ile telefonuma bağlayıp spotify ile müzik kalitesini bi test etmek istedim. Evet ses yüksekliği gayet iyi ama o hiç bir ayar yapmadan yalın haliyle ses kalitesinden ve baslardan memnun kalmayacaksınız. Bu noktada sakın telaş etmeyin, yapabileceğiniz bir kaç ayar kulaklıktaki ses kalitesini inanılmaz değiştiriyor ve potansiyelini ortaya çıkartıyor. Benim uyguladığım ayarlar poco f2 pro cep telefonu ve spotify uygulaması üzerindendir. Öncelikle spotify üzerinde ses kalitesini tüm bağlantı türleri için "çok yüksek" yapın ve "ses seviyesini normaleştir" seçeneğindeki tiki mutlaka kapatın. Sonra telefonun ayarlarında manuel ekolayzır ayarlarına gelip eklediğim görseldeki şekilde ayarlarınızı yapabilirsiniz. En soldaki iki çubuk doğrudan bası etkiliyor onları sırasıyla +4 ve +6 seviyesine getirin. En sağ iki çubuk da tizleri ayarlıyor onları da sırasıyla +3 ve +4db yukarı kaldırın. Bu kadar. Eminim üçüncü parti yazılımla ile çok daha güzel sonuçlar elde edersiniz.

Screenshot_2026-09-23-13-32-58-230_com.miui.misound.webp

Bana halen tasarım güven vermiyor. Ama kulaklığı özenerek kullanıyorsanız alınır. Bir de tavsiye bu tarz kulaklıkları bir yere asmayın, yatık şekilde koyun. Bunların üst tarafı uzun süre asılı kaldığı yerden dolayı takıp, çıkarırken çatlıyor.

Bu arada şu rengi bayağı hoş duruyor.

Alıntıyı görüntüle
tasariminda sorun yok bence, steelseries tasarimindan daha cok guven veriyor hatta XD marka adi lanet gibi bisey ama fiyatindan dolayi alinabilir

Kulaklık bugün geldi.
Malzeme kalitesi olarak "iyi" diyebilirim.
15 binlik arctis Nova pro wireless'da kullandım.
tabii ki de onun kadar premium hissettirmiyor ama marketlerde 200₺'ye satılan kulaklık hissi de yok.
1299₺'ye aldım ben bu fiyata çok iyi diyebilirim.
Daha oyunlarda deneyemedim.
Apple müzikten müzik açtım ve enstrüman ayrimi yapılıyor.
Gündelik hayatta sennheiser tws4 kullanan biri olarak sanki gempower arka koltuklarda oturuyorsunuz gibi.
Yani sesin kaynağına biraz uzakmissiniz hissiyatı veriyor.
Ama zaten bu kulaklığın amacı müzik değil oyun.
Tasarım olarak ise çok beğendim.
Özellikle beyazı mükemmel duruyor.
Yani sırf beyaz setupuma ucuza kulaklık aradığım için aldım diyebilirim jsjsjsjsjs.

531400.webp
531401.webp
531403.webp
531402.webp

Kulaklık yeni ulaştı elime ve en azından bt ile telefonuma bağlayıp spotify ile müzik kalitesini bi test etmek istedim. Evet ses yüksekliği gayet iyi ama o hiç bir ayar yapmadan yalın haliyle ses kalitesinden ve baslardan memnun kalmayacaksınız. Bu noktada sakın telaş etmeyin, yapabileceğiniz bir kaç ayar kulaklıktaki ses kalitesini inanılmaz değiştiriyor ve potansiyelini ortaya çıkartıyor. Benim uyguladığım ayarlar poco f2 pro cep telefonu ve spotify uygulaması üzerindendir. Öncelikle spotify üzerinde ses kalitesini tüm bağlantı türleri için "çok yüksek" yapın ve "ses seviyesini normaleştir" seçeneğindeki tiki mutlaka kapatın. Sonra telefonun ayarlarında manuel ekolayzır ayarlarına gelip eklediğim görseldeki şekilde ayarlarınızı yapabilirsiniz. En soldaki iki çubuk doğrudan bası etkiliyor onları sırasıyla +4 ve +6 seviyesine getirin. En sağ iki çubuk da tizleri ayarlıyor onları da sırasıyla +3 ve +4db yukarı kaldırın. Bu kadar. Eminim üçüncü parti yazılımla ile çok daha güzel sonuçlar elde edersiniz.

Alıntıyı görüntüle
Gerçekten çıplak sesi çok kötü. Uygulamasından şunları yapınca resmen çağ atladım. Ama ses kasma ayarını bir türlü bulamadım. Varsayılanda hala çok kötü. Üst ayarda ise fena değil gibi ama daha iyi ayarları varsa ses için tavsiyelerini bekliyorum.

1790178708312.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve en büyük sorunum ses yüksekliği. Kulaklık sesi 4'de olmasına ve Video sesi 25'lerde olmasına rağmen ses hala yüksek geliyor. Var mıdır bir çözümü?

1790178847599.webp

1790178857698.webp

Gemini'a biraz hasbihal ettik bu 2 ayar çok iyi.
Benim en çok sevdiğim ayar v-shape
Daha çok bass seviyorsanız;

1790180211286.webp

Sennheiser gibi istiyorsanız;
1790180171244.webp

tasariminda sorun yok bence, steelseries tasarimindan daha cok guven veriyor hatta XD marka adi lanet gibi bisey ama fiyatindan dolayi alinabilir
Malzeme kalitesi değil, genel olarak bu tasarımı sevmiyorum ben. Bunları kırması çok basit, Logitech, SS benzer tarzda ürünler var ve kırılma vakalarıyla yaygın. Her müşteri özenerek kullanmıyor yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,284
Üyeler
203,773
Son üye
hasanakdemr
Geri