Snapdragon 8 Elite Extreme Gen 6 Emülatör Oyun Testleri Ortaya Çıktı 🔥🔥🔥

Ensar1453

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,058
Dostlar çok uzun süredir mobil emülatör pazarını takip eden biri olarak bu fps değerlerinin gerçekliğini hala sorguluyorum.
Eğer bunlar kesin sonuçlarsa el konsollarının vay haline. Bir önceki 8 elite gen 5 işlemci ile 720p de 30fps alınamayan forza horizon 6 da 1080p medium ayarlarda 90fps akıcı verebiliyor. Frame gen ile +150 fps oynatabilir!!!
Örnek 3 video şuanda globalde yayınlanan tek videolar başka kaynak bulamadım bulabilen paylaşırsa sevinirim. Hemde bilgilenmiş oluruz.
FORZA HORİZON 6 1080P + Medium +90fps
CYBERPUNK 2077 1080P + LOW + 60FPS
GTA 5 1080P + Medium + 70fps

16ramin 12 sini kullaniyor yuksek ramli androidlar lazim yani
dediğimiz işlemci zaten minimum 100k lık telefonlarda olucak.
En düşüğü zaten 16gb ram ile gelir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül bütün videoların Xiaomi 18 Pro Max ile çekildiğinin detayını da vereyim.

Dostlar çok uzun süredir mobil emülatör pazarını takip eden biri olarak bu fps değerlerinin gerçekliğini hala sorguluyorum.
Eğer bunlar kesin sonuçlarsa el konsollarının vay haline. Bir önceki 8 elite gen 5 işlemci ile 720p de 30fps alınamayan forza horizon 6 da 1080p medium ayarlarda 90fps akıcı verebiliyor. Frame gen ile +150 fps oynatabilir!!!
Örnek 3 video şuanda globalde yayınlanan tek videolar başka kaynak bulamadım bulabilen paylaşırsa sevinirim. Hemde bilgilenmiş oluruz.
Redmagic Astra aslında bu işin piri.
Ama 2 senedir bir seriyi guncelliyorlar.
Her sene de tablet alınmaz.
Mecbur yine en iyisi telefondan oynamak.

bilgiye nereden ulaştınız
İşlemcinin kendisinin 375 dolar olması ve geçen sene gelen 8 elite gen 5 li en ucuz elle tutulur telefonun 85k dan çıkması üstelik 8 elite gen 5 240 dolarlık bir işlemciydi.
Piyasadaki ram, ssd ve mobil işlemci krizini düşünürsek 100k çok iyimser bir rakam. Ortalama olarak +130k olacağını söyleyebiliriz.

Redmagic Astra aslında bu işin piri.
Ama 2 senedir bir seriyi guncelliyorlar.
Her sene de tablet alınmaz.
Mecbur yine en iyisi telefondan oynamak.
hocam redmagic astra mükemmel bir cihaz. Hatta gamehub için en optimize cihaz.
ona rağmen forza 6 ve cyberpunk 2077 testlerindeki kıyasta neredeyse 2 katı gibi bir fps farkı var . Bu çok uçuk bir değer.

İşlemcinin kendisinin 375 dolar olması ve geçen sene gelen 8 elite gen 5 li en ucuz elle tutulur telefonun 85k dan çıkması üstelik 8 elite gen 5 240 dolarlık bir işlemciydi.
Piyasadaki ram, ssd ve mobil işlemci krizini düşünürsek 100k çok iyimser bir rakam. Ortalama olarak +130k olacağını söyleyebiliriz.

hocam redmagic astra mükemmel bir cihaz. Hatta gamehub için en optimize cihaz.
ona rağmen forza 6 ve cyberpunk 2077 testlerindeki kıyasta neredeyse 2 katı gibi bir fps farkı var . Bu çok uçuk bir değer.
cok uçuk rakamlar bir Android cihaz için. gider ios alırım yıllarca kafam rahat kullanırım kendi açımdan.

cok uçuk rakamlar bir Android cihaz için. gider ios alırım yıllarca kafam rahat kullanırım kendi açımdan.
İphone cihazların 30 fps bile açamayacağı ortada. Kamera olarakta androidlerin sonucu ortada. Yinede siz bilirisiniz.

GOD OF WAR 2018 1080P + LOW +70FPS

Geri