N9 X870e mi Aorus B850m mi Almalıyım ?

Hocam bide bu anakartı asrock üretiyor bana kalsa çok problem değilde millet sırf bu yüzden bu kartı almayın diyor yine alıcam ama saçma geldi
bundan önce Asrock kullanıyordum 7800x3d ile sorun olmadı hiç Bios da güzeldi NZXT ninde Bios u güzel sade , birde bir çok işlemi NZXT cam üzerinden yapabiliyorsun fan RPM vs grafikli şekilde , NZXT cam kullanmak istemiyorsan Biosdan da RPM ayarı var istedin gibi ayarlıyorsun sadece grafik şeklinde değil metin girerek ayarlıyorsun

bundan önce Asrock kullanıyordum 7800x3d ile sorun olmadı hiç Bios da güzeldi NZXT ninde Bios u güzel sade , birde bir çok işlemi NZXT cam üzerinden yapabiliyorsun fan RPM vs grafikli şekilde , NZXT cam kullanmak istemiyorsan Biosdan da RPM ayarı var istedin gibi ayarlıyorsun sadece grafik şeklinde değil metin girerek ayarlıyorsun
Anladım hocam sence işlemci 7500f alıp gpu 9070xt almam mantıklı mı bana öyle geliyor öncelik olarak gpuyu aradan çıkarmak istiyorum işlemci hertürlü halledilir

Psu yeter dimi hocam 9070xt+7800x3d ye 1000w psu almakta istemiyorum daha yükseltmem sistemi zaten
çok rahat yeter 7800x3d ile 5070 ti kullanıyorum ben

1790554321277.webp

bu iki anakart arasında kaldım b850m 0 kapalı kutu 9000tl ye ayarladım ama x870e ile arasında çok bir fark varmı 4500tl fark oluyor onun yerine bu parayı psu ayırmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım

Yani 16 çekirdekli işlemciyi bile 850 modelde kullanabilirsiniz daha fazla usb vs vs gibi özellikler lazımsa n9 iyi duruyor

Tabi ki n9 hocam bu ikisi rakip bile degil

çok rahat yeter 7800x3d ile 5070 ti kullanıyorum ben

Alıntıyı görüntüle
Hocam benim alıcağım kasa dynamic mini v2 ve kasanın atx desteği standart atx anakart ama n9 x870e standart atxten biraz daha büyük ben baktım ai sordum uyumlu diyor baska yere bakıyorum kasaya sığmaz diyor sende bi bakabilir misin rica etsem kasanın flow fanlı modelini alıcam fanlara para vermek istemiyorum şuanda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İzmirde olan varsa N9 X870E yi 10K dan vereyim yoksa iade edecem.
Neden iade ediceksin ki ?

Yani 16 çekirdekli işlemciyi bile 850 modelde kullanabilirsiniz daha fazla usb vs vs gibi özellikler lazımsa n9 iyi duruyor
Hocam her halükarda n9 bundle paket daha mantıklı baktım 17.5k denk geliyor c850 psu ile ayrı ayrı alsam b850m modelini fazla vermış olucam daha düşük olana

Hocam benim alıcağım kasa dynamic mini v2 ve kasanın atx desteği standart atx anakart ama n9 x870e standart atxten biraz daha büyük ben baktım ai sordum uyumlu diyor baska yere bakıyorum kasaya sığmaz diyor sende bi bakabilir misin rica etsem kasanın flow fanlı modelini alıcam fanlara para vermek istemiyorum şuanda

Neden iade ediceksin ki ?

Hocam her halükarda n9 bundle paket daha mantıklı baktım 17.5k denk geliyor c850 psu ile ayrı ayrı alsam b850m modelini fazla vermış olucam daha düşük olana
olur kasaya öyle aman aman fark yok santim

Geri