bahtsizbedevi23
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,738
Citroen c5 1.6hdi 2008 model sx pk full paket. 260.000km de değişen boya yok hatasız yazmış sahibi. İlk araç olacak ilk etapta bize uymuyor ama konforu ve gemi gibi bir araba olmasından dolayı gözümü kararttım niyetlendim bu araba için.
Alınır mı alınmaz mı onu tartışmak istiyorum sizle. Kaportasinda büyük bir sorun göremedim boyası iyi duruyor tavanda ve kaputta boyası solmuş ama rahatsız edici değil. Bir tek arabanin göğsünde yolcu airbag kısmında bir sisiklik var. Hatasız degisensiz bir arabada hava yastığı acilmamistir diye düşünüyorum olsaydi sahibi yazardı. Onu ekspertize incelettirmek istiyorum sıcaktan dolayı şişme yaptıysa pek sorun etmem indirim talep ederim sadece.
İlan bilgileri burada
hizliresim.com
Alınır mı alınmaz mı onu tartışmak istiyorum sizle. Kaportasinda büyük bir sorun göremedim boyası iyi duruyor tavanda ve kaputta boyası solmuş ama rahatsız edici değil. Bir tek arabanin göğsünde yolcu airbag kısmında bir sisiklik var. Hatasız degisensiz bir arabada hava yastığı acilmamistir diye düşünüyorum olsaydi sahibi yazardı. Onu ekspertize incelettirmek istiyorum sıcaktan dolayı şişme yaptıysa pek sorun etmem indirim talep ederim sadece.
İlan bilgileri burada
usqldhl2.jpg | HızlıResim
HızlıResim'e yüklenen görsel, 28 Eylül 2026 tarihinde yüklendi, 1080×937 piksel çözünürlüğünde, JPG formatında. Görsel kimliği: usqldhl2.