Hocam benim sorumun cevabı nedir be üstadım sence daha fazla düşer mi bekleyebilirim zamanım da var param da var ne dersinekranlı premium fanlı premium pompalı model bakanlar şuna da bakabilir
Stream Vision 360 BLACK – Thermalright
www.thermalright.com
ihtiyacın varsa al hocam düşse düşse 100 200 lira aşağı düşecek zatenHocam benim sorumun cevabı nedir be üstadım sence daha fazla düşer mi bekleyebilirim zamanım da var param da var ne dersin
Eyvallah hocam alacağım o zamanihtiyacın varsa al hocam düşse düşse 100 200 lira aşağı düşecek zaten
fiyatlara bakarsan bu kalitenin bu fiyatta bu opsiyonlarda olması aldırır sana zaten
1785tl ye geliyor hocam alıyorum okey midirihtiyacın varsa al hocam düşse düşse 100 200 lira aşağı düşecek zaten
fiyatlara bakarsan bu kalitenin bu fiyatta bu opsiyonlarda olması aldırır sana zaten
Hocam turk telekom kodunu nasil aldin1785tl ye geliyor hocam alıyorum okey midir
https://bireysel.turktelekom.com.tr/bi-dunya-firsat/idefix böyle aldım hocam smsi attığım anda geldi kodHocam turk telekom kodunu nasil aldin
ilk mesajda var forumdaki çoğu kullanıcı biliyor diye tahmin ediyorum ama eklerim (neredeyse 1 yıldır var)Hocam Türk Telekom kuponunu başlığa eklerseniz güzel olabilir birçok kişide Türk Telekom var
Ben bilmiyordum yorumla gördüm hocamilk mesajda var forumdaki çoğu kullanıcı biliyor diye tahmin ediyorum ama eklerim (neredeyse 1 yıldır var)