🔥İndirim Asrock Radeon RX 9070 XT Challenger 47.239tl (Paraf 6 Taksit)

ben yakın zamanda satin aldım öyle bir sorun görmedim
eger ürüne sahip iseniz gpu z den kullanılan bellekleri göreibliyormusunuz çünkü benim bildigim resmi olarak nisan 2026 sonrası üretilen ürünlerde bellekler samsung olmuş sizin elinizde varsa kanıtlamış olacagım

eger ürüne sahip iseniz gpu z den kullanılan bellekleri göreibliyormusunuz çünkü benim bildigim resmi olarak nisan 2026 sonrası üretilen ürünlerde bellekler samsung olmuş sizin elinizde varsa kanıtlamış olacagım
ha şuan elimde yok sistem kurup yolladık onu 10 eylülde satın almışım 41k ya

ha şuan elimde yok sistem kurup yolladık onu 10 eylülde satın almışım 41k ya
anladım gigabaytın resmi açıklaması belleklerden kaynaklı hotspot 100 derece üstü gördügü ve termal jeti erittigi için problem yapıyormuş bellekleri samsung ile degiştirdiklerini söylüyorlar ve genel olarak nisan 2026 sonrası bittigini söylüyorlar risk risktir

Son düzenleme:
Bu challenger modeli giriş seviyesi XFX'ler gibi değil. Bu kartın soğutması falan gayet güzel, alınır.

Senin gibiler almaya devam ettikçe bu piyasanın azda olsa düşeceği varsa düşmez zaten 1.5 ay önce 36 ya veriyolardi bu kartı
La dayı hasta mısın? Global fiyatlarından haberin var mı? Hiç ne olacak ne bitecek haber takip ediyor musun? Bilmiyorsun otur öğren bak abilerin bir şeyler anlatıyor.

1791132983769.webp

Gigabyte gaming 9070 xt en kötü soğutmaya sahip kart zaten 2.5 slot kaplıyor ekran kartı
vatandaki xfxler de bakılabilir , 5 k fazlasıyla quicksilver var

tam olarak bu ekran kartını kullanıyorum..gerçekten biraz sıcak çalışıyor alacak arkadaşların bilgisi olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,166
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri