Alıntıyı görüntüle
An itibari ile sizinle bu mutlu anımı paylaşmak istiyorum yaklaşık 8 gündür inno3d support team ile iletişim halindeydim ve bu gece inno3d den şöyle bir mail geldi ne kadar mutlu olduğumu anlatamam ilk günden beri şaka veya otomatik bir mesaj gibi geliyordu ama artık hakkımı ararken karşılık bulmam beni ne kadar mutlu etti anlatamam eğer sizinde başınıza böyle bir şey gelirse benim gibi hakkınızı aramaya ve sesinizi duyurmaya çalışın servisin 80 derece ısı ve 106 derece hotspot için normal demesi üzerine böyle bir yola başvurdum ve sanırım kazandım konuyu ilk günden beri takip eden herkese güncellemek ve mutluluğumu paylaşmak istedim
Türkçesi
Sayın Müşterimiz,
Sabrınız için teşekkür ederiz.Talebinizle ilgili olarak EKSA ile iletişime geçtik. Yaptığımız görüşmeye istinaden EKSA, ekran kartınızın RMA (iade/değişim) sürecini ve ayrıntılı incelemesini gerçekleştirecektir.
Kartınızın iade/teslimat durumu hakkında EKSA ile tekrar iletişime geçmenizi rica ederiz. Servis süreci için gerekli soğutucu ve termal arayüz malzemelerini şu anda temin ettiğimizden, ilave bir onarım süresine ihtiyaç duyulabileceğini lütfen unutmayın.
EKSA inceleme ve onarım prosedürünü tamamlarken gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Gerektiği şekilde kendileriyle koordinasyon sağlamaya devam edeceğiz.
Saygılarımızla,
INNO3D Destek Ekibi