Çözüldü✓ Inno3d RTX 5080 X3 Oc Isı Sorunu (Garanti Değişim ile Yeni Kart Alındı)

Macunu direk kaskatı olmuştur inno iyi macun kullanmaz sanmam kademe kademe artış bu yüzden
Servis sıcaklıkların normal oldugunu ve fanlarin bu kadar yuksek devirde calismasini da normal buluyor hocam adamlara dove dove yaptiramayacagima gore yapacagim tek sey tuketici hakem heyetine basvurmak pazartesi gunu karti teslim almaya gideceğim

kartı teslim alırken detaylı incele fiziksel hasar vs var mı diye
Hocam daha kapidayken kamerayi acip oyle iceri girecegim kimsenin yuzunu falan cekmeden kartı kutuyu ve verdikleri raporu ki bakalim kart icin rapor sonuçlarına ne yazacaklar hepsini kayit altina alacağım olasi bir durumda zaten kendi kamera kayitlarida var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kartı teslim alırken detaylı incele fiziksel hasar vs var mı diye
Zaten adamlar daha karti benden alirken incelemeden kutuyu bile acmadan vazgecirmeye calistilar ki teslim alma raporuna da 106 derece hotspot isisi ve ani isinma sorunu diye not dustuler ilginc olk defa garantiye gittim karsilastigim muamele inanilmazdi

Bilgiliymiş gibi bide teknik elemanı oynuyolar eminim basit bi 3060 dual bile versek macunu bile süremezler 😂

Bilgiliymiş gibi bide teknik elemanı oynuyolar eminim basit bi 3060 dual bile versek macunu bile süremezler 😂
Hocam zaten suan mutluyum ki karta müdahale etmediler benim en büyük kazanclardan birisi kartin daha buyuk sorun cikarmasina karsin e ben size getirdim normal dediniz simdi goruntu gelmiyor kart çalışmıyor diye gittigimde elimin daha güçlü olmasi oldu

Cuma günü servisi arayip durumu sordugumda bana sicaklillarin normal olduğunu soylediler bende inno3d ye forumdaki video ve eksa bilgisayarin verdigi formu gönderdim. Böyle bir mail geldi eksa ile iletişim kuracaklarini soylediler.. konuyu takip eden boyle bir problem yasadiginda neler yapabilecegini bildirmek icin guncelliyorum

Ekler

• 1000159936.webp
    1000159936.webp
    124.6 KB · Hit: 25
1791252577174.webp

An itibari ile sizinle bu mutlu anımı paylaşmak istiyorum yaklaşık 8 gündür inno3d support team ile iletişim halindeydim ve bu gece inno3d den şöyle bir mail geldi ne kadar mutlu olduğumu anlatamam ilk günden beri şaka veya otomatik bir mesaj gibi geliyordu ama artık hakkımı ararken karşılık bulmam beni ne kadar mutlu etti anlatamam eğer sizinde başınıza böyle bir şey gelirse benim gibi hakkınızı aramaya ve sesinizi duyurmaya çalışın servisin 80 derece ısı ve 106 derece hotspot için normal demesi üzerine böyle bir yola başvurdum ve sanırım kazandım konuyu ilk günden beri takip eden herkese güncellemek ve mutluluğumu paylaşmak istedim

Türkçesi

Sayın Müşterimiz,

Sabrınız için teşekkür ederiz.Talebinizle ilgili olarak EKSA ile iletişime geçtik. Yaptığımız görüşmeye istinaden EKSA, ekran kartınızın RMA (iade/değişim) sürecini ve ayrıntılı incelemesini gerçekleştirecektir.

Kartınızın iade/teslimat durumu hakkında EKSA ile tekrar iletişime geçmenizi rica ederiz. Servis süreci için gerekli soğutucu ve termal arayüz malzemelerini şu anda temin ettiğimizden, ilave bir onarım süresine ihtiyaç duyulabileceğini lütfen unutmayın.

EKSA inceleme ve onarım prosedürünü tamamlarken gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Gerektiği şekilde kendileriyle koordinasyon sağlamaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla,

INNO3D Destek Ekibi

Alıntıyı görüntüle
An itibari ile sizinle bu mutlu anımı paylaşmak istiyorum yaklaşık 8 gündür inno3d support team ile iletişim halindeydim ve bu gece inno3d den şöyle bir mail geldi ne kadar mutlu olduğumu anlatamam ilk günden beri şaka veya otomatik bir mesaj gibi geliyordu ama artık hakkımı ararken karşılık bulmam beni ne kadar mutlu etti anlatamam eğer sizinde başınıza böyle bir şey gelirse benim gibi hakkınızı aramaya ve sesinizi duyurmaya çalışın servisin 80 derece ısı ve 106 derece hotspot için normal demesi üzerine böyle bir yola başvurdum ve sanırım kazandım konuyu ilk günden beri takip eden herkese güncellemek ve mutluluğumu paylaşmak istedim

Türkçesi

Sayın Müşterimiz,

Sabrınız için teşekkür ederiz.Talebinizle ilgili olarak EKSA ile iletişime geçtik. Yaptığımız görüşmeye istinaden EKSA, ekran kartınızın RMA (iade/değişim) sürecini ve ayrıntılı incelemesini gerçekleştirecektir.

Kartınızın iade/teslimat durumu hakkında EKSA ile tekrar iletişime geçmenizi rica ederiz. Servis süreci için gerekli soğutucu ve termal arayüz malzemelerini şu anda temin ettiğimizden, ilave bir onarım süresine ihtiyaç duyulabileceğini lütfen unutmayın.

EKSA inceleme ve onarım prosedürünü tamamlarken gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Gerektiği şekilde kendileriyle koordinasyon sağlamaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla,

INNO3D Destek Ekibi
onarıma girmeden değiştirirler umarım onarım neymiş hocam saçma

Hayırlı olsun. Sizin adınıza çok sevindim.
teşekkür ederim umarim bu sorunu kimse yasamaz ama yasayanlara veya yasacaklara bir rehber gibi yardimci olur ulkemizde bir urunu tamir ettirmenin veya sıfiriyla degisim hakkinin bile mumkun oldugunu 80 derecenin bir ekran karti icin normal olmadigini gösterebiliriz

Isılar normal bence hiçbir sorun yok. Bu havada kartı servise gönderip iade veya degişim raporu gelsin yenisini alırım ederim mantığı varsa uzak dur derim cunku direkt fatura bedeli uzerinden iade ediyorlar sonra kartsız kaldigina yanarsın. Çünkü kartında sorun yok kasanın fanlarını 200rpm yukselt ekran kartına temiz hava biraz seri gelir dereceler düşer👍🏻 Şu havada kart görüntü vermedikçe garantiye verilmez firmalar direkt aldigin parayi iade ediyor. Thh vs uzun iş 2-3 ay kartsız kalmak zor valla
hocam az önce sıfır kart aldım :)

Ekler

• 1791359244458.webp
    1791359244458.webp
    192 KB · Hit: 19
  • 1791359265624.webp
    1791359265624.webp
    230.2 KB · Hit: 17
hocam az önce sıfır kart aldım :)
Hocam konudaki yazışmaları çok uzun uzadıya okumadım ancak varsa imkanınız kapalı kutu satın çıkın .
En azından kendi deneyimlerimde inno3d hic bi zaman soğutma performansı olarak tatmin etmedi beni belki sizn kartınız problemliydi olabilir ancak daha iyi soğutmaya sahip bi modele geçiş yaparsanız daha iyi olur sizin adınıza

Hocam konudaki yazışmaları çok uzun uzadıya okumadım ancak varsa imkanınız kapalı kutu satın çıkın .
En azından kendi deneyimlerimde inno3d hic bi zaman soğutma performansı olarak tatmin etmedi beni belki sizn kartınız problemliydi olabilir ancak daha iyi soğutmaya sahip bi modele geçiş yaparsanız daha iyi olur sizin adınıza
valla hocam herkes ayni şeyi söylüyor ama kart fiyatları yüksek ve bütçem yok öyle böyle kullanmaya devam edecegim sıfır almak icin bunu satip ustune 10 15 belki 20k eklemem gerekecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

15 ay daha garantisi var yine sorun çıkarırsa bu sefer dediginiz gibi yaparim 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,548
Üyeler
204,741
Son üye
yiidd_
Geri