Steam Hesap Savaşları Fikri Nasıldır?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
638
Merhaba arkadaşlar aklımda bir fikir var.

Steam hesap savaşları fikri nasıldır? PC hocasının düzenlediği sistem savaşları gibi bir şey yapalım mı herkes bu konu altına Steam profillerini atar herkes kendince bak benim daha yüksek level veya kütüphanesi daha dolu der.

Bakar kendi hesabına bende bu oyun yok der alır hazır Steam sonbahar indirimleri de var hemen alıp oyunu kendi kütüphanesine eklemiş de olur. Bence herkes için faydalı olabilir.

Yani bunun gibi bir etkinlik yaparak oyuncuların sahip oldukları hesapların değerini, kütüphanesindeki oyun kalitesini, başarım (achievement) puanlarını veya hesap yaşını yarıştırarak eğlendiği popüler bir topluluk etkinliği olur aynı durum sistem savaşları videolarında da geçerlidir.

Son düzenleme:
1791324357610.webp

Tr de zengin adamın Steam kütüphanesi büyük olur bütçesi kısıtlı adamın oyunları 15 farklı uygulamaya dağılmıştır en ucuzu hangisiyse ondan almak için

arkadaşlar saçmalamayın steam hesabınızı öğrenmeye çalışıyor
Yok neden öğrenmeye çalışiyim senin sorunun herkesi kötü niyetli,art niyetli zannediyor olman geldi benim niyetim tartışma çıkartmak değil daha çok şu anda Steam sonbahar indirimlerindeyiz kullancıların hesaplarındaki oyunlara bakıp kendi ilgisini çekebilecek oyunları incelesin kullanıcılar belki beğenip alır oynarlar mesela Outlast Trials sudan ucuz şu anda al oyna kardeşim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alemsin kral hocam :D 😂😂🤗♥️

Ahahahaa sabah sabah güldürdünüz hocam Allah'ta sizi güldürsün 😂🤣🤣

Tr de zengin adamın Steam kütüphanesi büyük olur bütçesi kısıtlı adamın oyunları 15 farklı uygulamaya dağılmıştır en ucuzu hangisiyse ondan almak için
Doğru orası ayrı hocam ama mesela bazı insanların istek listesi diğer insanların kütüphanesinden bile fazla olabiliyor buna göre de bir çıkarım yapar diğer kullanıcılar AA çok iyi oyunmuş bende bu oyun yok mesela Outlast trials direkt yapıştır şu anda aşırı ucuzlamış durumda almayan direkt belki de hesabı incelerken görücek dur alıyim diyecek bilemiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar aklımda bir fikir var.

Steam hesap savaşları fikri nasıldır? PC hocasının düzenlediği sistem savaşları gibi bir şey yapalım mı herkes bu konu altına Steam profillerini ayarlar herkes kendince bak benim daha yüksek level veya kütüphanesi daha dolu der.

Bakar kendi hesabına bende bu oyun yok der alır hazır Steam sonbahar indirimleri de var hemen alıp oyunu kendi kütüphanesine eklemiş de olur. Bence herkes için faydalı olabilir.

Yani bunun gibi bir etkinlik yaparak oyuncuların sahip oldukları hesapların değerini, kütüphanesindeki oyun kalitesini, başarım (achievement) puanlarını veya hesap yaşını yarıştırarak eğlendiği popüler bir topluluk etkinliği olur aynı durum sistem savaşları videolarında da geçerlidir.
Steam personeli misin :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
  • İnanılmaz

yenisi daha iyi oldu gibi
Atam sen kalk ben yatam 🫡

Naçizane yılların emeği
Hey gidi hey diyorsun yani :)

Steam personeli misin :D
Yok be kral ne personeli sadece insanlara faydalı olmak amacım zaten iş yok güç yok bari 1 alanda insanlara faydamız dokunsun bak benim başka konuya da etiketliyorum seni :D

Son düzenleme:
Atam sen kalk ben yatam 🫡

Hey gidi hey diyorsun yani :)

Yok be kral ne personeli sadece insanlara faydalı olmak amacım zaten iş yok güç yok bari 1 alanda insanlara faydamız dokunsun bak benim başka konuya da etiketliyorum seni :D
Oyunlardan dolayı sınıfta kalmıştım 😅

• İnanılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,097
Üyeler
204,610
Son üye
NorthByte