🔥İndirim Eti Cicibebe Bisküvi 1000g 181tl🔥

A101de xroll da üretiyordu galiba onu alın hepsi o seviyeye düştü zaten( bebebis olmuş markası)

çokta waow değil bence migrosta 800gr paketi 180 küsürdü
Kuponla birlikte çok ucuza geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A101de xroll da üretiyordu galiba onu alın hepsi o seviyeye düştü zaten( bebebis olmuş markası)
Hocam okuduğuma göre günde 6-7 tanenin üzerine çıkmamak gerekiyormuş. Bunlar kilo aldırır mı?

Amazon Prime aktifleştirip bu yapacağınız alışveriş ilk alışverişiniz olursa mutlaka gözükür.
Dün Amazon prime'ı aktifleştirmiştim ama o indirim hala gelmedi.İlk hesap alışveriş indirimi 1000TL ye 250TL hesabı ilk açtığımdan beri var bu olduğu için gelmemiş olabilir mi acaba

Dün Amazon prime'ı aktifleştirmiştim ama o indirim hala gelmedi.İlk hesap alışveriş indirimi 1000TL ye 250TL hesabı ilk açtığımdan beri var bu olduğu için gelmemiş olabilir mi acaba
"Teklifleri Görün" kısmında gözükmesi lazım:
1000023207.webp

Aynı telefon üzerinden fazla hesap açılmasından dolayı olabilir. Annenin, babanın, kardeşinin vs. telefonundan hesap açmayı dene bir de.
Hocam o kuponun gelmesi için kampanya öncesinde prime üyeliğiniz olmalı diye tahmin ediyorum. Çünkü bende önceden prime alınmış hesaba 5ekim gecesi anında 300tl kupon gelirken 5ekimden sonra açtığım hesaba prime olmasına rağmen gelmedi. Geçen seferki kampanyada da aynısı olmuştu.

Aynı telefon üzerinden fazla hesap açılmasından dolayı olabilir. Annenin, babanın, kardeşinin vs. telefonundan hesap açmayı dene bir de
Kyk da kalıyorum onu yapamam yapcak bişey yok destekten dönüş yapmalarını bekliyem ben teşekkür ederim yardımlarınız için

Son düzenleme:
Hocam o kuponun gelmesi için kampanya öncesinde prime üyeliğiniz olmalı diye tahmin ediyorum. Çünkü bende önceden prime alınmış hesaba 5ekim gecesi anında 300tl kupon gelirken 5ekimden sonra açtığım hesaba prime olmasına rağmen gelmedi. Geçen seferki kampanyada da aynısı olmuştu.
Dediğin gibiymiş:
"Kampanya Hüküm ve Koşulları Kampanya, daha önce Prime üyesi olup, Prime ile alışverişi olmayan ve ilk Prime alışverişini 5 Ekim 2026 – 12 Ekim Eylül 2026 arasında yapan Prime üyesi müşteriler için geçerlidir."

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,166
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri