- Reaksiyon skoru
- 5
asrock steel legend rx 9070 aldim aldim onun için guc kablosu oneririmisiniz
Güç kablosu mu? Power suppyleden takacaksinizasrock steel legend rx 9070 aldim aldim onun için guc kablosu oneririmisiniz
evet ekran kartına takmak icin şuanki psu 750 wat rampage bi sure idere eder mi? degistirmem gerekirmi hemenGüç kablosu mu? Power suppyleden takacaksiniz
Kullandiginiz psu kaliteli olduğunu düşünmüyorum Butceniz varsa kartın daha sağlıklı elektirik akımı ve sistemin genel stabilite koruması için daha iyi psu geçmeniz gerekir.evet ekran kartına takmak icin şuanki psu 750 wat rampage bi sure idere eder mi? degistirmem gerekirmi hemen
idare eder mi? simdilikAz daha para biriktir adamakıllı psu al.
yani idare eder etmez bi şey söyleyemeyiz bu bi kumar senin elinde oynamak veya oynamamakidare eder mi? simdilik
fp bir şey onerebilirmisinyani idare eder etmez bi şey söyleyemeyiz bu bi kumar senin elinde oynamak veya oynamamak
https://psutierlist.org bu listeden b class ve üstü bir şeyler seç bütçene uyanfp bir şey onerebilirmisin
Max ne verirsin?fp bir şey onerebilirmisin
Edilmez. 50 bin liralık ekran kartı alıp 1000 liralık psu kullanılmaz.idare eder mi? simdilik
Aynen ben yanina bile yaklastirmazdimEdilmez. 50 bin liralık ekran kartı alıp 1000 liralık psu kullanılmaz.