İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,225
Bütçesi çok düşük olan arkadaşlar için çalışır. RAM 3.600 MHz ve SSD modeli bayağı şaşırttı beni. B+ seviyesi okuma yazma hızları bayağı yüksek bir SSD, WD SN5100'nin tıpatıp aynısı gibi düşünülebilir.
RX 9060 optimizasyondan dolayı dengesiz bir kart olsada RTX 5060 rakibi. Sürücü güncellemeleri ile daha iyi hale gelmiştir diye düşünüyorum.
OEM paketim kısmından stok bulunan mağazaları görebilirsiniz. Özelleştirme vardır muhtemelen, olmasa böyle sayfa açılmaz zaten. Özelleştirme yapıp OEM paketim kısmından mağaza uygunluğuna bakarsınız ve arayarak sorarsınız.
www.itopya.com
RX 9060 optimizasyondan dolayı dengesiz bir kart olsada RTX 5060 rakibi. Sürücü güncellemeleri ile daha iyi hale gelmiştir diye düşünüyorum.
OEM paketim kısmından stok bulunan mağazaları görebilirsiniz. Özelleştirme vardır muhtemelen, olmasa böyle sayfa açılmaz zaten. Özelleştirme yapıp OEM paketim kısmından mağaza uygunluğuna bakarsınız ve arayarak sorarsınız.
IT-MGZ 3 / AMD Ryzen 5 5600 / XFX Radeon RX 9060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
IT-MGZ 3 / AMD Ryzen 5 5600 / XFX Radeon RX 9060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'da
www.itopya.com