Peki 1080p ultra dlaa kalite olarak oynamak mı 2K medium high kalite dlss mi daha iyi olur?2080 Super 2K çözünürlükte DLSS desteğiyle hala iş yapar ama güncel oyunlarda 8GB VRAM yüzünden Ultra ayarlarda bazı oyunlar tıkanabilir. High-Medium karışımı ayarlarda DLSS Kalite moduyla gayet akıcı oynarsın.
Native 2K gibi aynı perofrmans değerlerini mi alıyoruz?Sanal çözünürlükle deneyip 2k performansını öğrenebilirsin.
Peki 1080p ultra dlaa kalite olarak oynamak mı 2K medium high kalite dlss mi daha iyi olur?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Native 2K gibi aynı perofrmans değerlerini mi alıyoruz?
Evet.Peki 1080p ultra dlaa kalite olarak oynamak mı 2K medium high kalite dlss mi daha iyi olur?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Native 2K gibi aynı perofrmans değerlerini mi alıyoruz?
Şimdi 8 GB vram ile 2K çözünürlükte ultra texture ayarında oynayamayacağım belki oyunu. Bu daha kötü olmaz mı? Her türlü çözünürlük yüksek medium/high texture daha mı iyidir o zaman?2K medium-high ve DLSS kalite kombinasyonu kesinlikle daha iyi görüntü verir. 2K panelin piksel yoğunluğu çok daha fazla olduğu için 1080p ultra DLAA yapsan bile 2K ekranın sunduğu netliği ve detay derinliğini yakalayamazsın.
normalde kartın gücü yeter de 8gb var çoğu oyunda 2k da vram yetmezŞuan sistemimde Ryzen 5 3600 ve RTX 2080 Super var ve 1080p monitör kullanıyorum. Bir kaç aya işlemciyi Ryzen 7 5700x yapmayı planlıyorum. 2K monitör alıp şuan ki oyunları high/ultra grafiklerde oynayabilir miyim DLSS ile birlikte?
2k geçmeni önermem kartın 1080p de daha uzun ömürlü olur vram zaten 1080p de bile bazı oyunlarda yetmezAğır hikayeli oyunlar oynuyorum genellikle değmez mi yani hocam?