- Reaksiyon skoru
- 4,734
Türkçe öğretmeniymiş kanka lazım mı?hocam sen 18 yasinda bu bilgileri arastirar kogrenmemissindir mesleğin flaanmi
Türkçe öğretmeniymiş kanka lazım mı?hocam sen 18 yasinda bu bilgileri arastirar kogrenmemissindir mesleğin flaanmi
Hala çalışmıyorYemek yiyordum, son durum ney?
.Güç tuşuna bastığımda ekran kartının ışığı mavi yanması gerekirken kırmızı yanıp söndü
ya ama yeter ya bu adam her şeyi biliyo ama hile açmışAnakarttaki CLR_CMOS pinlerine tornavida ile dokundur.
Alıntıyı görüntüle
hocam bu arada bi kontrol ettim de bu makine max 3.6 ghz çıkan bişi sen niye epicleştin kiR5 1600 işlemcimi 3.8ghz yapmayı denedim ama cinebench testini başlattığımda PC gitti ve açılmadı bios pilini söktüm raktım yine düzelmedi
ah güzel kardeşim işlemcin mis gibi neden denedin ki voltajı ile oynadın mı? ne kadar verdiğini söyler misin?@RevDeisDou sen biliyomusun nasıl düzeltçeğimi
Yapanları gördümbende denedim ama bu oldu vide öncedende yapmıştım ama böyle olmamıştıhocam bu arada bi kontrol ettim de bu makine max 3.6 ghz çıkan bişi sen niye epicleştin ki
fazla yükselmişin
1.3 gibi bişeydi galibaah güzel kardeşim işlemcin mis gibi neden denedin ki voltajı ile oynadın mı? ne kadar verdiğini söyler misin?
Dönmüyo galiba ama 1 saniyeliğine kırmızı ışık yanıyoHocam çalıştırınca gpu fanı dönüyor mu dönmüyor mu
pc hıc mı tepkı vermıuor fanlar donuyorsa ama klavye ve mouse ısık gelmıyorsa anakart gıtmıstır bios pili de olmamıs garantı dene ama oc da yıne garantı kapsamına gırıyor mu bılmıyorumYapanları gördümbende denedim ama bu oldu vide öncedende yapmıştım ama böyle olmamıştı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1.3 gibi bişeydi galiba