İşlemcime oc yaptım ve PC açılmıyo

Anakarttaki CLR_CMOS pinlerine tornavida ile dokundur.
Alıntıyı görüntüle
ya ama yeter ya bu adam her şeyi biliyo ama hile açmış
olmuyo böyle
yarım saattir kafa yoruyorum ne acaba diye mesajları az aşağı indirdim ve bir de ne göreyim crazyreign
şarırdımmı hayııır
🤣
şaka maka hocam valla siz oyunu bitirmişiniz

R5 1600 işlemcimi 3.8ghz yapmayı denedim ama cinebench testini başlattığımda PC gitti ve açılmadı bios pilini söktüm raktım yine düzelmedi
hocam bu arada bi kontrol ettim de bu makine max 3.6 ghz çıkan bişi sen niye epicleştin ki
fazla yükselmişin

BIOS pilini sökün, RAM'leri sökün, CPU güç kablolarını sökün ve 10 dakika sonra hepsini takıp deneyin. Eğer olmazsa sorun büyük.

hocam bu arada bi kontrol ettim de bu makine max 3.6 ghz çıkan bişi sen niye epicleştin ki
fazla yükselmişin
Yapanları gördümbende denedim ama bu oldu vide öncedende yapmıştım ama böyle olmamıştı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ah güzel kardeşim işlemcin mis gibi neden denedin ki voltajı ile oynadın mı? ne kadar verdiğini söyler misin?
1.3 gibi bişeydi galiba

Hocam çalıştırınca gpu fanı dönüyor mu dönmüyor mu

Yapanları gördümbende denedim ama bu oldu vide öncedende yapmıştım ama böyle olmamıştı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.3 gibi bişeydi galiba
pc hıc mı tepkı vermıuor fanlar donuyorsa ama klavye ve mouse ısık gelmıyorsa anakart gıtmıstır bios pili de olmamıs garantı dene ama oc da yıne garantı kapsamına gırıyor mu bılmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,278
Üyeler
192,990
Son üye
apoyuciken
Geri