Bilgisayara format atmalı mıyım

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
9,196
Tekrardan ben format konusu. Dostlar sabahki ekran kartının boştayken 0 100 arası dalgalı olması sorunu bir süre düzelmişti ama şimdi tekrardan yaşıyorum bu durumu bir de mesela şu anda chromeden buraya bu yazıyı yazıyorum ama ekran kartı 2100mhz frekansta çalışıyor. Bu neden olabilir virüs taramalarda hiç bişey çıkmıyor format atmalı mıyım ve format atarken kişisel dosyaları sakla dersem düzelir mi sorun?

Tekrardan ben format konusu. Dostlar sabahki ekran kartının boştayken 0 100 arası dalgalı olması sorunu bir süre düzelmişti ama şimdi tekrardan yaşıyorum bu durumu bir de mesela şu anda chromeden buraya bu yazıyı yazıyorum ama ekran kartı 2100mhz frekansta çalışıyor. Bu neden olabilir virüs taramalarda hiç bişey çıkmıyor format atmalı mıyım ve format atarken kişisel dosyaları sakla dersem düzelir mi sorun?
Hocam eğer format atmak istiyorsanız kişisel dosyalarınızı one drive a falan yükleyin temiz kurulum yapın eğer dosyalarım kalsın derseniz eğer virüs varsa gitmez

rx 590 se monitörüm de msi optix mag241c 144hz
Bu yaşadığın durum gayet normal, AMD kartların sorunu 144 Hz olunca boşta bile tam çalışıyor.
Çözümünün ise rehberi var, buradan @RevDeisDou ya selamlar!

Bu yaşadığın durum gayet normal, AMD kartların sorunu 144 Hz olunca boşta bile tam çalışıyor.
Çözümünün ise rehberi var, buradan @RevDeisDou ya selamlar!
Monitörü 60hz çektim az önce yine aynı şekilde devam etti :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,675
Üyeler
188,467
Son üye
Canerc995
Geri