İnternet Tavsiyesi

Arda

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar türknet den bıkmış biri olarak İnternet değişmeyi düşünüyorum . Oyunlarda 1000 pingin altına düşmüyor . Oris telekom diye bir internet buldum kullananlar varsa yorum yapabilir mi ? Ayrıca farklı tavsiyesi olanlarda yazsın lütfen

Vodafone kullanıyorum 70TL'ye 50MB aldığım için yoksa tercih edeceğim bir firma değil, altyapınız hangisini destekliyorsa onu tercih edin, kablonet şu an en temizi gibi.

Kablonet 100 Download 5 Upload alıyorum + Televizyon. 89TL Fiber
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle katılmıyorum kesinlikle.
Kanka ne yaşadın bilmiyorum ama 3 aydır 1 kere internet kesilti hepsi. Ha ping nasıl dersen 50-60 arası oluyor ve yabancı serverlar da 110 gibi bişey alıyorsun ve oynayamıyorsun. Ve müşteri hizmetleri seni dolandırıyo bu arada

Kablonet

Hangi paket?

Kanka ne yaşadın bilmiyorum ama 3 aydır 1 kere internet kesilti hepsi. Ha ping nasıl dersen 50-60 arası oluyor ve yabancı serverlar da 110 gibi bişey alıyorsun ve oynayamıyorsun. Ve müşteri hizmetleri seni dolandırıyo bu arada
Müşteri hizmetlerinden dolayı dedim. Hiç yardımcı olmuyorlar.

Kesinlikle TT,İki haftadır intenetim Kesikti TT sağolsun.Yoktu.

kabloneti bende isterdim ama kapsama alanı dışınday mışım :( Yoksa bencede kablo temiz gibi

Aynen. Bana müşteri hizmetleri 65 TL dedi ilk başta. baglattıktan sonra 93 TL oldu internet

35 e kadar dedik demesin bakalım 6 alınca 😂
bende ondan korktuğum için size soruyorum . Akşam tekrar arayıp ses kaydı alıcam . Eğer korktuğum başıma gelirse ...Hayırlısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,559
Üyeler
188,278
Son üye
HamzaDL
Geri