8000tl laptop önerisi

Reaksiyon skoru
141
Merhaba arkadaşlar,
Kuzenim bilgisayar bölümünü kazandı. Başlıkta da belirttiğim gibi bütçe 8k. Yazılım ile uğraşacak, ayrıyetten oyunda oynuyor.
Önerebileceğiniz güzel f/p ürünleri var mı?

Merhaba arkadaşlar,
Kuzenim bilgisayar bölümünü kazandı. Başlıkta da belirttiğim gibi bütçe 8k. Yazılım ile uğraşacak, ayrıyetten oyunda oynuyor.
Önerebileceğiniz güzel f/p ürünleri var mı?
Bunun depolamasını arttırarak alabilir.

Bunu bayağı beğendim. Özellikleri açısından iyi, iş görür fakat daha önce arkadaşım hp kullanıyordu. Aşırı şekilde ısınıyordu laptopu. Bunda öyle bir sorun ile karşılaşabilir miyiz?

Bunu bayağı beğendim. Özellikleri açısından iyi, iş görür fakat daha önce arkadaşım hp kullanıyordu. Aşırı şekilde ısınıyordu laptopu. Bunda öyle bir sorun ile karşılaşabilir miyiz?

Sorun yaşıyacağınızı sanmıyorum, bu bir Gaming laptop ve gaming laptoplar da soğutma biraz daha iyi, fakat ne kadar iyi laptop alırsanız alın, o işlemci rahat 85-90 dereceye çıkar, laptoplar ısınır bu bir gerçektir ve günümüz teknolojisi hala bu sorunun önüne geçemedi.

Sorun yaşıyacağınızı sanmıyorum, bu bir Gaming laptop ve gaming laptoplar da soğutma biraz daha iyi, fakat ne kadar iyi laptop alırsanız alın, o işlemci rahat 85-90 dereceye çıkar, laptoplar ısınır bu bir gerçektir ve günümüz teknolojisi hala bu sorunun önüne geçemedi.
Kış zamanı o kadar ısınmaz bence yazın çıkar da.

Hocam ürün açiklamasinda bu ekran kartinin normal 1660ti dan %10 daha az performanslı olan modeli olan max-q design olduguda belirtilmiş haberiniz olsun derim

biraz daha esnerse bütçen bu laptopu öneririm üstte atılan hp deki 1660 ti normal hali değil max-q modeli %10 az performanslı normaldekindem

Geri