Razer Deathadder V2 daha güncel bir tercih elinin boyutları nedir?500 TL bütçem var razer mamba almak istiyorum sizce almalı mıyım? öneriniz var mıdır?
Güzel mouse alınır hoşuna gidiyorsa ve eline oturuyorsa razer viper e de bakabilirsin indirimlerazer mamba nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
razer mamba nasıl?
mamba 750.razer mamba nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
razer mamba nasıl?
Zowie abartıldığı kadar iyi değil be bende kullanıyorum ergonomi olarak güzel ama yan tuşları ve scroll tuşu kalitesizmamba 750.
ben büççeyi 75 TL arttırırsanız
öneririm. cidden çok kuvvetli bir mouse fiyatına gore.![]()
BenQ Zowie EC2-A Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BenQ Zowie EC2-A Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! BenQ Zowie EC2-A Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
sensoru çok güzel amaZowie abartıldığı kadar iyi değil be bende kullanıyorum ergonomi olarak güzel ama yan tuşları ve scroll tuşu kalitesiz
Evet güzel ama Razer Deathadder V2 daha iyi EC2-A'da 3360 var diye biliyorumsensoru çok güzel ama
@crazyreign karşılastır la sunlarıEvet güzel ama Razer Deathadder V2 daha iyi EC2-A'da 3360 var diye biliyorum
Evet güzel ama Razer Deathadder V2 daha iyi EC2-A'da 3360 var diye biliyorum