- Reaksiyon skoru
- 64
Arkadaşlar ATS oyununda sistemi biraz zorladım nolur
Grafikler aferdersiniz ama b*k gibiydi
Grafikler aferdersiniz ama b*k gibiydi
Fanlar ne kadar hızda dönüyordu? MSI Afterburner'dan fan ayarı yapabilirsin.INNO3D GTX 1650S
Normalde 400 ölçeklendirme falan iyi gidiyodu ama nvidia özel ayarlarını biraz karıştırdım tam oyun güüzel akıyo grafileri derken msi afterburner açayım dedim.
85 dereceydi oyun
cpu ise 50 derece , r5 1600
%35 ile dönüyordFanlar ne kadar hızda dönüyordu? MSI Afterburner'dan fan ayarı yapabilirsin.
MSI Afterburner'dan fan ayarı yap, ortalama %70 falan dönse ısınmaz o kart, otomatik fan ayarını da açabilirsin. O kart o kadar ısınacak gücü bile yok.%35 ile dönüyord
ya normalde dostum çok iyi ekran kartı ve kasa soğutması 65 dereceyi görmedim gta fullde ama ats oyununda ben 1 aydır bu sorunu çekiyorum ve 1-2 gündür böyle zorlayarak oynuyorum bir şey olmuş mudur?Bu ekran kartı için bu sıcaklık çok fazla
bilen bilir ats nin kötü grafikleriniya normalde dostum çok iyi ekran kartı ve kasa soğutması 65 dereceyi görmedim gta fullde ama ats oyununda ben 1 aydır bu sorunu çekiyorum ve 1-2 gündür böyle zorlayarak oynuyorum bir şey olmuş mudur?
geç farkettim
Olmaz, bazı ekran kartları bazı oyunlarda fanlarını açmıyor, MSI Afterburner'dan otomatik fan ayarı modunu açıp oyuna girmen daha sağlıklı olur.ya normalde dostum çok iyi ekran kartı ve kasa soğutması 65 dereceyi görmedim gta fullde ama ats oyununda ben 1 aydır bu sorunu çekiyorum ve 1-2 gündür böyle zorlayarak oynuyorum bir şey olmuş mudur?
geç farkettim
bir şey olacağını sanmam.ya normalde dostum çok iyi ekran kartı ve kasa soğutması 65 dereceyi görmedim gta fullde ama ats oyununda ben 1 aydır bu sorunu çekiyorum ve 1-2 gündür böyle zorlayarak oynuyorum bir şey olmuş mudur?
geç farkettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilen bilir ats nin kötü grafiklerini
ya ben çok sevmiyordum normalde otomatik olmasını çünkü boşta %5 falan yapıyoOlmaz, bazı ekran kartları bazı oyunlarda fanlarını açmıyor, MSI Afterburner'dan otomatik fan ayarı modunu açıp oyuna girmen daha sağlıklı olur.