bennedendogdum
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 719
Görev yöneticisinden epic games ve Gta5 ile ilgili olan herşeyi kapatıp tekrar dene birdeİstersen vereyim zaten parayla satın aldığım bir oyun yok.![]()
Görev yöneticisinden epic games ve Gta5 ile ilgili olan herşeyi kapatıp tekrar dene birdeİstersen vereyim zaten parayla satın aldığım bir oyun yok.![]()
yanlıştı epic games kütüphanenize eklediğiniz ücresitiz olan oyunu geri almayız demişti."2 saat oynamazsanız gidiyor" söylentileri doğru muydu acaba.![]()
Denedin mi bunu reisGörev yöneticisinden epic games ve Gta5 ile ilgili olan herşeyi kapatıp tekrar dene birde
Hayır ben aldıktan 2 3 ay sonra yükledim online ve hikaye modu oynanıyordu"2 saat oynamazsanız gidiyor" söylentileri doğru muydu acaba.![]()
Kanka devam et değil baştan indirmeyi denesen belki iner."Devam et" yazıyor tıkladığımda yanıt vermiyor sayfa aynı kalıyor.
Nasıl yapacağım onu.?Kanka devam et değil baştan indirmeyi denesen belki iner.
Hitman başlat yazıyor gta 5'de de öyle olması lazım ...'ya bas oradan kaldır olacak sanırım öyleydi.Nasıl yapacağım onu.?
Evet bir şey değişmedi.Denedin mi bunu reis
O ... daki şeylerin ss'ini atar mısın ?Hitman başlat yazıyor gta 5'de de öyle olması lazım ...'ya bas oradan kaldır olacak sanırım öyleydi.
Oyunu silmeyelim aman aman.Hitman başlat yazıyor gta 5'de de öyle olması lazım ...'ya bas oradan kaldır olacak sanırım öyleydi.
Nasıl silmek ? Oranın ss'ini atar mısın ?Oyunu silmeyelim aman aman.
Tekrar yüklemek için silmem gerekmiyor mu ?Nasıl silmek ?
Nasıl yani sen şuan oyunu indirmeye çalışmıyor musun ?Tekrar yüklemek için silmem gerekmiyor mu ?