Yılbaşında ne yapacaksınız ☕

23:59 da ben
1767214878832.webp

• Üzgün
Reaksiyonlar: Ascl
Bende yılbaşını her zamanki gibi ama işten gelince ailem ile birlikte evde kuruyemiş ve yaş pasta felan yiyerek kutluyorum. Ve bu sene 2026 senesinin sağlık ve huzur, mutluluk ve kaliteli bol kaliteli video oyunlu yıllar diliyorum.
Yeni yılda kutlusi ola
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

24 ü görünce benim gözler her zaman ki gibi gidiyor yine öyle olacak işten geldim duş aldım yemek yedim dinledim şimdi yatıyorum sabah 7 de kalkıp yine işe gideceğim değişen hiçbir şey yok yani YENİ YIL SİZLERE SAĞLIK MUTLULUK HUZUR VE BEREKET GETİRSİN
Size de hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Hocam neden hayattan keyif alamıyorsunuz ve böyle şeyler söylüyorsunuz böyle düşünen çok kişi var bende keyif almadığım vakitler oluyor elbet ama hep bir imkansız olmayacak hayaliniz olması lazım şahsen çocuklarımın olması büyümeleri yaşlandığımda torunlarımla vakit geçirmeyi çok istiyorum hayalim budur şahsen onun için de asla böyle düşünceler kafama dolanmıyor hayatımdan memnunum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyi eğlencelerr
asılsak derken alete demiştim hocam yoksa bende hayatımdan memnunum hayallerim var

Kamp ateşi çevresinde haribo chamallows yaptık, donmamız dışında bir sıkıntı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,422
Üyeler
192,336
Son üye
mrzaknafein
Geri