RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,106
23:59 da ben
Yeni yılda kutlusi olaBende yılbaşını her zamanki gibi ama işten gelince ailem ile birlikte evde kuruyemiş ve yaş pasta felan yiyerek kutluyorum. Ve bu sene 2026 senesinin sağlık ve huzur, mutluluk ve kaliteli bol kaliteli video oyunlu yıllar diliyorum.
Size de hocam24 ü görünce benim gözler her zaman ki gibi gidiyor yine öyle olacak işten geldim duş aldım yemek yedim dinledim şimdi yatıyorum sabah 7 de kalkıp yine işe gideceğim değişen hiçbir şey yok yani YENİ YIL SİZLERE SAĞLIK MUTLULUK HUZUR VE BEREKET GETİRSİN
Hocam ppye şapkayı nerden giydiriyoruz, bizim dante şapkasız kalmasınYeni yılda kutlusi ola
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Size de hocam
asılsak derken alete demiştim hocam yoksa bende hayatımdan memnunum hayallerim varHocam neden hayattan keyif alamıyorsunuz ve böyle şeyler söylüyorsunuz böyle düşünen çok kişi var bende keyif almadığım vakitler oluyor elbet ama hep bir imkansız olmayacak hayaliniz olması lazım şahsen çocuklarımın olması büyümeleri yaşlandığımda torunlarımla vakit geçirmeyi çok istiyorum hayalim budur şahsen onun için de asla böyle düşünceler kafama dolanmıyor hayatımdan memnunum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İyi eğlencelerr