Uchiha Obito
80+
- Reaksiyon skoru
- 149
Aynen arttı. Bak yıllara göre refah seviyemizin artışırefah seviyesi eskiye göre artı.
Aynen arttı. Bak yıllara göre refah seviyemizin artışırefah seviyesi eskiye göre artı.
sadece testledim ona göre agresif davrancaktım normalde Vahidettin derler senin gibiler. Ama şükürler olsun bunu ilk defa bilen akp liEe neden bei yargıladın ozaman?
Yakında gidiyorum knkYav kardeşim memnun değilseniz nolur gidin ya nüfus düşsün bak ciddi söylüyorum
Senin aileni bilmemde benim ailem araba ve ev aldı çalısan kazanıyor.Aynen aynen paramız beş para etmezken asgari ücret 2bin TL.
Refah seviyemiz inanılmaz arttı.
vizesiz gidilen bir ülkeye gidiceksen pek bir fark olmaz.Yakında gidiyorum knk
Allah razı olsun çok tşkr edrimYakında gidiyorum knk
kardeşim benim şu an ülkede devlete ait bir mal varlığı bile yok hepsi özel sektöre satıldı. ülkemiz tarıma her türlü elverişli bir ülke ama yediğin her lokma ithal olarak geliyor haberin ola. ülkede üretim yok sadece tüketiliyor. biraz farkına varın ya da araştırın. asgari ücrete 200-300tl zam geliyor ama dışarda harcadığın her kuruşa önceki vergi oranının 2 katı eklenıyor her sene. eğer bunlara okeysen bu kafayla devam edebilirsin. her şey açık ve ortadayken kerizliğin anlamı yok!Ya kardeş sen anlayamıyosun galiba akdenizde yunanistan it dalaşı yapıyor hepsi onun arkasında sende bende biliyoruz dünyanın bizi sevmediğini CHp döneminde dışa bağımlılık %70 iken şuanda %30
Paramızın değer kaybetmesinin sebebi dış ülkelerin ülke ekonomisi ile oynamasıAynen aynen paramız beş para etmezken asgari ücret 2bin TL.
Refah seviyemiz inanılmaz arttı.
Helal güzel kopyalamışsın.Marmaray YAP✔ Hızlı Trenler YAP✔ Havaalanları YAP✔ Üniversiteler YAP✔ Stadyumlar YAP✔ Olimpik Yüzme Havuzları YAP✔ Yeni Tiyatro Sahneleri YAP✔ Metrolar YAP✔ Tüneller YAP✔ Otoyollar YAP✔ Barajlar YAP✔ Nükleer Santral YAP✔ Modern Bölünmüş Yollar YAP✔ Modern Adliye Sarayları YAP✔ Milli Silahlar YAP✔ Milli Tank YAP✔ Milli Helikopter YAP✔ Sismik Araştırma Gemisi YAP✔ Boğazın Altına Tüp Geçit YAP✔ Dev Şehir Hastaneleri YAP✔ 81 İl e Ücretsiz Kanser Tarama Merkezi YAP✔ Tersane YAP✔ Liman YAP✔ Geri Dönüşüm Tesisleri YAP✔ Dar Gelirliye Konut YAP✔ Başörtüsünü serbest YAP✔ Hz.Muhammed'in (S.A.V) Hayatı'nı ve Kuran-ı Kerim'i seçmeli ders YAP✔ Uzaya uydu FIRLAT Ambulans sayısını ARTIR Hastane sayısını ARTIR MR Cihazı sayısını ARTIR Tomografi Cihazı sayısını ARTIR Diyaliz Cihazı sayısını ARTIR Yeşil Alan miktarını ARTIR Orman miktarını ARTIR Milli Park sayısını ARTIR Açılan İşyeri Sayısını ARTIR Turist sayısını ARTIR Öğrenci sayısını ARTIR Öğrenci Burslarını Kat Kat ARTIR Doğalgazlı il sayısını ARTIR İçme suyuna ulaşan insan sayısını ARTIR Okuma Yazma Oranını ARTIR Okullaşma Oranını ARTIR Tarımsal Üretimi ARTIR Çiftçiye Destekleri ARTIR Halka Sosyal Destekleri ARTIR Şehit Ve Gazilere Desteği ARTIR Eğitim ve Sağlık Harcamalarını ARTIR MB Döviz Rezervlerini ARTIR Memur ve Asgari Ücretlinin Maaşını ARTIR. Türkiyenin ilk Tohum GEN Bankasını AÇ Türkiyenin ilk Milli Botanik Bahçesini AÇ Enflasyonu DÜŞÜR Faizleri DÜŞÜR Kamu Borcunu DÜŞÜR İMF ye Borcu YOK ET Hava Kirliliğini YOK ET Katsayı Zulmünü YOK ET Öğrenciye Ders kitabını ücretsiz DAĞIT Öğrenciye Süt DAĞIT Öğrenciye Tablet DAĞIT Okullara Bilgisayar DAĞIT Okullara Akıllı Tahta DAĞIT. Üniversite Harçlarını KALDIR. Binlerce Tarihi Eserimizi Yurda GETİR Binlerce Tarihi Yapıyı RESTORE ET Orhun Abidelerine Asfalt YOL YAP Dünyanın 3. Deniz Dolgulu Havalimanını Yap (Ordu-Giresun Havalimanı)
Daha az göster
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Allah razı olsun çok tşkr edrim
Daha az göster.Helal güzel kopyalamışsın.
devlete ait olan fabrikalar zarar etiği için satıldı tokat turhal şeker pancarı fabrikası gibi.kardeşim benim şu an ülkede devlete ait bir mal varlığı bile yok hepsi özel sektöre satıldı. ülkemiz tarıma her türlü elverişli bir ülke ama yediğin her lokma ithal olarak geliyor haberin ola. ülkede üretim yok sadece tüketiliyor. biraz farkına varın ya da araştırın. asgari ücrete 200-300tl zam geliyor ama dışarda harcadığın her kuruşa önceki vergi oranının 2 katı eklenıyor her sene. eğer bunlara okeysen bu kafayla devam edebilirsin. her şey açık ve ortadayken kerizliğin anlamı yok!
Vizede yakında çıkıyor.Senin aileni bilmemde benim ailem araba ve ev aldı çalısan kazanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vizesiz gidilen bir ülkeye gidiceksen pek bir fark olmaz.
Nereye yolculuk kısmetseVizede yakında çıkıyor.
2 ülke arasında dağlar var.
vize alabilcek parayı bulmusun iyi .Vizede yakında çıkıyor.
2 ülke arasında dağlar var.