Bu Bisiklet alınır mı??

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
25,884
Beyler bisiklet bu,yol bisikleti almak istiyorum fakat gravel tarzı istiyorum tekeri ne kalın ne ince.
Bütçeme uygun olarak bunu düşünüyorum decathlon kadro, gidon, gidon boğazı ve maşaya ömür boyu garanti veriyor kırılınca ben bu bisikletin yenisinimi alıyorum yoksa para iadesimi?
2.sorum ise 1900tl bütçede bu bisiklet alınır mı??

O kadar para baymaya gerek yok 3 sene önce bimden 150 TL ye aldım hala ara sıra sürüyorum. :D
Şu an o bisiklet 1 milyar 😂
Şaka maka kötü bir şey almak istemiyorum 1 2 sene kullanıp satıp üst modele geçeceğim

Decathlon iyidir. 1900e başka ne vardır bilmiyorum iyi olan firmaların sitesine bakmak gerek. Buarada İstanbul'da oturuyorsan mağazadan test edebilirsin.

Beyler bisiklet bu,yol bisikleti almak istiyorum fakat gravel tarzı istiyorum tekeri ne kalın ne ince.
Bütçeme uygun olarak bunu düşünüyorum decathlon kadro, gidon, gidon boğazı ve maşaya ömür boyu garanti veriyor kırılınca ben bu bisikletin yenisinimi alıyorum yoksa para iadesimi?
Maşa,kadro falan kırılırsa yenisini takıyorlar.

Decathlon iyidir. 1900e başka ne vardır bilmiyorum iyi olan firmaların sitesine bakmak gerek. Buarada İstanbul'da oturuyorsan mağazadan test edebilirsin.
Ankarada yaşıyorum.
Bir sorum var, bu bisikleterin bazı parçalarına ömür boyu,bazı parçalarına sie 2 yıl garanti veriyorlar.
O parçalar kırılırsa,bozulursa gidip değiştirebilirmiyim bedavaya? veya bisikletin kadrosu yani ortası kırılırsa iade edebiliyormuyum?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maşa,kadro falan kırılırsa yenisini takıyorlar.
Bütün garantili parçalar kırılırsa yenisini takıyorlar eminsin değilmi?

Sırf asfaltta sürcem hız yapmam diyorsan alınabilir

bunu öneririm

Ankarada yaşıyorum.
Bir sorum var, bu bisikleterin bazı parçalarına ömür boyu,bazı parçalarına sie 2 yıl garanti veriyorlar.
O parçalar kırılırsa,bozulursa gidip değiştirebilirmiyim bedavaya? veya bisikletin kadrosu yani ortası kırılırsa iade edebiliyormuyum?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütün garantili parçalar kırılırsa yenisini takıyorlar eminsin değilmi?
Garantisi varken kırılırsa yenisi takılıyor.

Geri