Bu Bisiklet alınır mı??

V frenle ne kadar hız yapılır ki
Kendimden biliyorum
En azından arkaya disk taktır alınca
v frenle en fazla 45 km/h hıza çıkabildim kendi çakma dağ bisikletimle frenlere ani bi şekilde bastığımda kendimi yerde buldum :D yani kalitelileri iyi iş çıkarıyor

V frenle ne kadar hız yapılır ki
Kendimden biliyorum
En azından arkaya disk taktır alınca
O kolay 100 200 lira bir şey.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yol da buluruz :D
Bu çöp bir bisiklet.

v frenle en fazla 45 km/h hıza çıkabildim kendi çakma dağ bisikletimle frenlere ani bi şekilde bastığımda kendimi yerde buldum :D yani kalitelileri iyi iş çıkarıyor
Hocam 200liraya almıyoruz 2 milyar para bayacam :D

O kolay 100 200 lira bir şey.

Bu çöp bir bisiklet.

Hocam 200liraya almıyoruz 2 milyar para bayacam :D
gerçi benim bisiklet de 3 yıl önce 299tl ye alınmıştı :D

Ankarada yaşıyorum.
Bir sorum var, bu bisikleterin bazı parçalarına ömür boyu,bazı parçalarına sie 2 yıl garanti veriyorlar.
O parçalar kırılırsa,bozulursa gidip değiştirebilirmiyim bedavaya? veya bisikletin kadrosu yani ortası kırılırsa iade edebiliyormuyum?

Bütün garantili parçalar kırılırsa yenisini takıyorlar eminsin değilmi?
Bilmiyorum. Decathlon'dan bisiklet almadım. Ama müşteri hizmetlerine sorabilirsin.

Beyler bisiklet bu,yol bisikleti almak istiyorum fakat gravel tarzı istiyorum tekeri ne kalın ne ince.
Bütçeme uygun olarak bunu düşünüyorum decathlon kadro, gidon, gidon boğazı ve maşaya ömür boyu garanti veriyor kırılınca ben bu bisikletin yenisinimi alıyorum yoksa para iadesimi?
2.sorum ise 1900tl bütçede bu bisiklet alınır mı??

https://www.googleadservices.com/pa...=571162098&ga_merchantid=118273074&sc_gcsp=gg kron adamdır üzmez bakabilirsin

Kron Vortex 5.0 Md 27,5'' - Disk Fren - Shimano - 27,5 Jant Profesyone

Geri