trevor_lency67
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 499
MESAJ SİLİNMİŞTİR.
Son düzenleme:
bir sey olmazTR interneti malum yavaş olduğu için uzun bir şey indirmek saatler alıyor.Günde 10-12 saat açık kalsa çok sorun olur mu
işlemcin cok ısınıyorsa kapanabilir bencesorun bu
3.6ghz kullanıyorum max 68 fln görüyorduişlemcin cok ısınıyorsa kapanabilir bence
konuyu yazarken yanlışlıkla enter a bastım,başka konu yazıyordum onun yazısı bununla karıştı .dYük altında kapanıyorsa ya ısınma sorunu vardır ya da PSU yetersizdir. Ayrıca böyle bir konu yanlïş, 0 detay.
Psu yu çinden mi getirttin ?GTA V oynarken oldu.Amd Ryzen High Performans modundayken
gamegaraj hazır sistem psu suPSU yu çinden mi getirttin ?
İnsternette sadece alexpress gibi sitelerde varda o yüzden sordum tek kanaldan 480watt verebiliyor bence psu kaynaklı değildirgamegaraj hazır sistem PSU su
işlemciyi yük altına sokup baksana tekrar kapanacak mı ?GTA V oynarken oldu.Amd Ryzen High Performans modundayken
kapanma olmadı,işlemcim max 68 falan görüyorduİnsternette sadece alexpress gibi sitelerde varda o yüzden sordum tek kanaldan 480watt verebiliyor bence PSU kaynaklı değildir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemciyi yük altına sokup baksana tekrar kapanacak mı ?
o zaman sorun psu da olabilir hem furmark hemde prime 95 test yaparmısınız psu tam yükte çalışsın bi (aynı anda)kapanma olmadı,işlemcim max 68 falan görüyordu
ilk başta cpu yüke soktum ama gpu yüke sokamadım soktuğum zaman kasma oluştu gpu testte bu arada her yüke girdiği zaman psu dan cızırtı geliyor coil whine herhaldeo zaman sorun PSU da olabilir hem furmark hemde prime 95 test yaparmısınız PSU tam yükte çalışsın bi (aynı anda)
OCCT de sanırım psu testi vardı onu deneyin birde eğer kapanırsa güç kaynağı sorunludurilk başta cpu yüke soktum ama gpu yüke sokamadım soktuğum zaman kasma oluştu gpu testte