21calypso24
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Ozel hastane mi yada sigortan mi yok ? Neden para verdiniz onu anlamadim yani aile hekimi ozel hastaneye yonlendiremez zaten ayrica randevuda aldiginiza gore Devlet hastanesi ve bidlgiim kadariyla kendimde gecen gittim (ehliyet icin degil ama) para falan almadilarAlıntıyı görüntüleArkadaşlar böyle bir mesaj geldi ben ehliyet için sağlık raporu bedelini ödedim neyse aile hekimine gittim beni normal hastaneye sevk etti göz ve dahiliye branş bası 500 tl ödemesi var neyse ben onlar için randevu aldım hocam bana kapıt verdi randevuda oraya vermem için peki bu mesaj neyin nesi
Hocam hani sağlık raporu paralı ya 250 tl ücreti varOzel hastane mi yada sigortan mi yok ? Neden para verdiniz onu anlamadim yani aile hekimi ozel hastaneye yonlendiremez zaten ayrica randevuda aldiginiza gore Devlet hastanesi ve bidlgiim kadariyla kendimde gecen gittim (ehliyet icin degil ama) para falan almadilar
Yani o zaman benim Askerlik icin aldigim saglik raporundan farkli demek ki neyse okey hocamHocam hani sağlık raporu paralı ya 250 tl ücreti var