Aynen hocam, çok sıkıntı çıkarırsa garantiye göndeririz.Bende de sol üstte var biraz ama sıkıntı olacağını sanmıyorum, garantiye göndeririz ileride çok rahatsız edecek duruma gelirse.
Önümüzdeki günlerde ben de denerim aynısını, teşekkürler. O beyazlıkları görmeye çalışmayınca fark edilmiyor ama zaten.
Önümüzdeki günlerde ben de denerim aynısını, teşekkürler. O beyazlıkları görmeye çalışmayınca fark edilmiyor ama zaten.
bu aynı modelin 27 inch indede aynı durum meydana gelebilirmi ışık sızması
Gelebilir ama bunun için almaktan vazgeçmeni önermem, kaliteli bir monitör. Arkadaş çözümü bulmuş zaten üstte.bu aynı modelin 27 inch indede aynı durum meydana gelebilirmi ışık sızması
Işık sızması nedir?Gelebilir ama bunun için almaktan vazgeçmeni önermem, kaliteli bir monitör. Arkadaş çözümü bulmuş zaten üstte.
Işık sızm(a)sı, LCD monitörlerde yer alan arka aydınlatmanın çerçeve kenarlarından dışarıya süzülmesidir. Fakat ben bu problemin ışık sızması olduğunu düşünmüyorum, bezle silinince geçecek bir şey değil o.Işık sızması nedir?
Çok baskı uygulama ama kendi halinde silerek yön versen bile geçiriyor. Altında boşluk varmış gibi esneyip duruyor zaten panel. O boşluklar sebep oluyor ışık sızmasına.Önümüzdeki günlerde ben de denerim aynısını, teşekkürler. O beyazlıkları görmeye çalışmayınca fark edilmiyor ama zaten.
Gelebilir. Daha fazla da olabilir, daha az da. Biraz da şans işi. Sıkıntı çıkarcak olursa garantisi var zaten. Almaktan vazgeçme.bu aynı modelin 27 inch indede aynı durum meydana gelebilirmi ışık sızması
Sorunun ışık sızması olduğundan emin misin peki?Çok baskı uygulama ama kendi halinde silerek yön versen bile geçiriyor. Altında boşluk varmış gibi esneyip duruyor zaten panel. O boşluklar sebep oluyor ışık sızmasına.
Yani ıps glow ve ışık sızmasından başka bir sorun değilse, kesinlikle ışık sızması. Çünkü ışık sızması da bu söylediğim sebeplerden kaynaklı. Hatta önlemek için servis bant falan çekiyor.Sorunun ışık sızması olduğundan emin misin peki?
İkisi farklı şeyler ama hocam. Bu ışık sızması. En son halinde düzeldi zaten baya.F/P IPS monitörlerde ips glow olabiliyor ölü piksel yoksa iade etmeye gerek yok bence