Neler Yeni

Yardım 24G2U Işık Sızması

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bende de sol üstte var biraz ama sıkıntı olacağını sanmıyorum, garantiye göndeririz ileride çok rahatsız edecek duruma gelirse.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Bende de sol üstte var biraz ama sıkıntı olacağını sanmıyorum, garantiye göndeririz ileride çok rahatsız edecek duruma gelirse.
Aynen hocam, çok sıkıntı çıkarırsa garantiye göndeririz.

Şuan mikrofiber bezle tekrar sildim. Sildikçe değiştiğini farkettim ve ona göre sildim. Neredeyse kayboldular.

Son hali bu.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Şuan mikrofiber bezle tekrar sildim. Sildikçe değiştiğini farkettim ve ona göre sildim. Neredeyse kayboldular.

Son hali bu.
Önümüzdeki günlerde ben de denerim aynısını, teşekkürler. O beyazlıkları görmeye çalışmayınca fark edilmiyor ama zaten.

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Önümüzdeki günlerde ben de denerim aynısını, teşekkürler. O beyazlıkları görmeye çalışmayınca fark edilmiyor ama zaten.

Son hali bu.
bu aynı modelin 27 inch indede aynı durum meydana gelebilirmi ışık sızması

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Gelebilir ama bunun için almaktan vazgeçmeni önermem, kaliteli bir monitör. Arkadaş çözümü bulmuş zaten üstte.

Kneeford

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mete
Samsung lc27hg70 var bendede bundan daha beter kullanıyorum herhangi bir sorun teşkil etmiyor

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Işık sızması nedir?
Işık sızm(a)sı, LCD monitörlerde yer alan arka aydınlatmanın çerçeve kenarlarından dışarıya süzülmesidir. Fakat ben bu problemin ışık sızması olduğunu düşünmüyorum, bezle silinince geçecek bir şey değil o.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Çok baskı uygulama ama kendi halinde silerek yön versen bile geçiriyor. Altında boşluk varmış gibi esneyip duruyor zaten panel. O boşluklar sebep oluyor ışık sızmasına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelebilir. Daha fazla da olabilir, daha az da. Biraz da şans işi. Sıkıntı çıkarcak olursa garantisi var zaten. Almaktan vazgeçme.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çok baskı uygulama ama kendi halinde silerek yön versen bile geçiriyor. Altında boşluk varmış gibi esneyip duruyor zaten panel. O boşluklar sebep oluyor ışık sızmasına.
Sorunun ışık sızması olduğundan emin misin peki?

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Sorunun ışık sızması olduğundan emin misin peki?
Yani ıps glow ve ışık sızmasından başka bir sorun değilse, kesinlikle ışık sızması. Çünkü ışık sızması da bu söylediğim sebeplerden kaynaklı. Hatta önlemek için servis bant falan çekiyor.

chappieXD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Chappie GOD
F/P IPS monitörlerde ips glow olabiliyor ölü piksel yoksa iade etmeye gerek yok bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,205
Üyeler
169,691
Son üye
Captain5
Top Bottom