Ekran kartı olsa nolurİşlemci gayet iyi PUBG mobile oynadığınız için rahat yetecektir. İçerisinde ekran kartı olduğu için ekran kartı almanıza gerek yok.
bosa masraf, eğer ekran kartı için bütcen yoksa 3400g de ekran kartı var zaten o seni 1-2 yıl idare eder sonrasında 1660 super felan alirsin ekran kartı olarak.Ekran kartı olsa nolur
Kanka şimdi alsam ilerde almasamevet yanına ekran kartı alabılırsın ıslemcı ıyı ıdarelık apu alayım sonra ekran kartı alayım kafasındaysan guzel obur turlu alman hata olur
r3 3100 + ekran kartı al o zaman dıger turlu apu alman sacma oluyoKanka şimdi alsam ilerde almasam
Çalışır mı peki kankar3 3100 + ekran kartı al o zaman dıger turlu apu alman sacma oluyo
4 c 8t kanka yeterlı bence butcene gore baya ıyı bır ıslemcı paran varsa r3 3300x de ıyı yanına 1650s veya rx 570 fln alabılrısınÇalışır mı peki kanka
4 c 8 t ne kanka ben fazla anlamıyorum4 c 8t kanka yeterlı bence butcene gore baya ıyı bır ıslemcı paran varsa r3 3300x de ıyı yanına 1650s veya rx 570 fln alabılrısın
Kanka şey demek istedim 5 3400 ile asus rtx 570 birlikte çalışır mı4 c 8t kanka yeterlı bence butcene gore baya ıyı bır ıslemcı paran varsa r3 3300x de ıyı yanına 1650s veya rx 570 fln alabılrısın