RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,115
RTX NVİDİA TEKNOLOJİSİ DEĞİL! RTX BİR TEKNOLOJİ DEĞİL!getirmesi imkansız Nvidia ya ait teknoloji.
Ray Tracing AMD kanadında zaten var
RTX NVİDİA TEKNOLOJİSİ DEĞİL! RTX BİR TEKNOLOJİ DEĞİL!getirmesi imkansız Nvidia ya ait teknoloji.
o zor gibi Rx 5700 Xt bile 1080 Ti nın yanına bile yaklaşamıyor. RTX 2080 Ti ya rakip çıkarcaklar diyorlarAMD'ye kolay gelsinUmarım onlar da iyi kartlar çıkarırlar da rekabet kızışır.
at bakayım.RTX NVİDİA TEKNOLOJİSİ DEĞİL! RTX BİR TEKNOLOJİ DEĞİL!
Ray Tracing AMD kanadında zaten var
İyi driverlı kart.
Radeon VII Bellekler pahalı diye. geri piyasadan şey ettiler.AMD:
Alıntıyı görüntüle
Şaka bir yana Vega serisinde gerçekten iyi bir iş çıkarmışlardı... (Radeon VII'a ne oldu bilmiyorum.)
PS5 Ray Tracing ile gelecek diye biliyorum.o zor gibi Rx 5700 Xt bile 1080 Ti nın yanına bile yaklaşamıyor. RTX 2080 Ti ya rakip çıkarcaklar diyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
at bakayım.
o zor gibi Rx 5700 Xt bile 1080 Ti nın yanına bile yaklaşamıyor. RTX 2080 Ti ya rakip çıkarcaklar diyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
at bakayım.
gelecek diyorlar. da PS3 geldi aklıma baya ısınıyorduPS5 Ray Tracing ile gelecek diye biliyorum.
Nvidia GPUgelecek diyorlar. da PS3 geldi aklıma baya ısınıyordukapanıyordu oyun.
PS3 hava alacak yer yokduNvidia GPU
Alıntıyı görüntüle
Tamam.PS3 hava alacak yer yokdu
shiftdelete.net
he öyleyim. eee ? fps kayıpları nolcak. peki dlss ?Tamam.
Daha Ray Tracing sadece nvidia teknolojisi sanan birisin.
![]()
NVIDIA RTX'e rakip! AMD Ray Tracing ekran kartları - ShiftDelete.Net
CES 2020 sunumunu yapan AMD, merakla beklenen Ray Tracing kartlar hakkında tanıtım yapmadı. Yapılan röportajda CEO Lisa Su, AMD Ray Tracing ekran kartları hakkındaki soruları cevapladı.shiftdelete.net
öyle görünüyor. uğraşıyorlardır şu ray tracing olayına. yoksa geride kalacaklar.AMD nin işi aşırı zor.