1100 tl ekipmanlar set

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,800
Ekipmanlar için 1100 tl bütçem var. Benim için hepsi önemli öyle ''en önemlisi mouse sonra kulaklık en son klavye'' gibi bir sıralamam yok. Önerilerinizi bekliyorum.

Hangi oyunları oynuyorsunuz Lol oynuyorsanız sizin için klavye önemli.

Rampage Fury X 550 TL
Rival 3 300 TL
İndirimden Gamepower Saber 300 TL

• Üzgün
Reaksiyonlar: Asag
Ekipmanlar için 1100 TL bütçem var. Benim için hepsi önemli öyle ''en önemlisi mouse sonra kulaklık en son klavye'' gibi bir sıralamam yok. Önerilerinizi bekliyorum.
rival serisinden bi fare sana hangisi uyrsa steelseries kulaklık kulaklık ve corshairden ya da steelseries'den klavye sana tavsimey steelseries set çek en azından hepsini aynı döngüde çalıştırırsın renk şöleni olur ve gerçekten iyiler dayanıklılar

rival serisinden bi fare sana hangisi uyrsa steelseries kulaklık kulaklık ve corshairden ya da steelseries'den klavye sana tavsimey steelseries set çek en azından hepsini aynı döngüde çalıştırırsın renk şöleni olur ve gerçekten iyiler dayanıklılar
Steel serie çok kaliteli ama biraz pahalı özelikle klavye konusunda bence en iyisi ama pahalı

Bu bütçede kaliteli bir şekilde full steelseries set çekilmez. Benim attığım set gayet iyi

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Steel serie çok kaliteli ama biraz pahalı özelikle klavye konusunda bence en iyisi ama pahalı
zaten steelseriesin uygun fiyatlı ürünleri kötü bence f/p açısından çok başarısız hele apex 3 tam bir facia 600 lira membran klavye nedir? Arctis 1 ve raw da kötü fiyatlarını haketmiyorlar ama yüksek bütçede mu-az-zam

Geri