Neeee alaka şimdi algıya bak aleyna tilki dinliyim coşayım bariDinleme daha iyi, dinleyince sigara-alkol alma isteği gelir falan daha kötü olur gerek yok.
Müslüm Gürses Usta açıp arabayla turlamak mı? Şuan aklımda bu var hocam. Gece gece yine aklıma takıldı. Sen söyle babaaaa.Sesi çok açmıyorum Amfinin üzerinden max 70 yapmıstım 100e kadar çıkıyor ama açılmaz o kadar cam kesin aşşağı iner![]()
Neeee alaka şimdi algıya bak aleyna tilki dinliyim coşayım bari
aynen öyle ben bir kere full ledim ellerim kirlenmişti elimi yıkayım dedim hocam lavobada bile küt küt diye vuruyorSesi çok açmıyorum Amfinin üzerinden max 70 yapmıstım 100e kadar çıkıyor ama açılmaz o kadar cam kesin aşşağı iner![]()
Daha yaşın çok küçük. Bizde o yaşlarda başlamıştık. Yine o günlerimiz geliyor aklımaAbi benim yaşım 14 mesela ama yani insan anlayabiliyorum sonuçta bende ufak değilim artık senin adına üzgünüm keşke öyle bitmeseymiş ilişkiniz.
Yaa yemin ederim bi tutku yaa tesisatlı tofaşın yerini tesisatsız bir mercedes tutamazMüslüm Gürses Usta açıp arabayla turlamak mı? Şuan aklımda bu var hocam. Gece gece yine aklıma takıldı. Sen söyle babaaaa.
Kulagım kanadı birader naban yaal coş.
Şimdi 15 yaşındayım desen ne komik olurdu yaDaha yaşın çok küçük. Bizde o yaşlarda başlamıştık. Yine o günlerimiz geliyor aklıma![]()
öyle deme kaybedince anlarsın hayat bitmiş gibi oluyor duyamamak çok kötü yani haline şükretKaybetme pahasına dinlerim.
Bakın arkadaşlar bu önyargının tanımı.Yaa yemin ederim bi tutku yaa tesisatlı tofaşın yerini tesisatsız bir mercedes tutamaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kulagım kanadı birader naban ya
Ben çıkayım gideyim bari. Sahil boyu turlarım. Gelecek varsa götüreyim.Yaa yemin ederim bi tutku yaa tesisatlı tofaşın yerini tesisatsız bir mercedes tutamaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kulagım kanadı birader naban ya
7 yıllık sahibini gören 2 aylık köpek.Şimdi 15 yaşındayım desen ne komik olurdu ya![]()