Fightning Falcon
80+
- Reaksiyon skoru
- 158
Babam eve kablonet bağlayacakmış kablonet türk telekoma göre iyi mi ?
Eski adı Doping iken kullanmıştık o da iyiydi.MilleniCom öneririm.
Başka Firmalarada SorabilirsinizBizimki 24 mbps download olacakmış. Şuanki Türk Telekom hızıyla aynı.
Bende 25 mbps kullanıyorum büyük ihtimal aynı paket olabilir geçenlerde internet kesildi benim modemimde aradığım gün gelip tamir ettiler hızlı bir şekilde(Buna benzer olaylar çok nadiren oluyor ama bu sıkıntıda kablolardan kaynaklıymış herhalde adam kabloyu kesti ucunu düzeltti sorun düzeldi) onun dışında bi sıkıntı olmadı şu zamana kadarBizimki 24 mbps download olacakmış. Şuanki Türk Telekom hızıyla aynı.
Kota olayı nasıl ?Bende 25 mbps kullanıyorum büyük ihtimal aynı paket olabilir geçenlerde internet kesildi benim modemimde aradığım gün gelip tamir ettiler hızlı bir şekilde(Buna benzer olaylar çok nadiren oluyor ama bu sıkıntıda kablolardan kaynaklıymış herhalde adam kabloyu kesti ucunu düzeltti sorun düzeldi) onun dışında bi sıkıntı olmadı şu zamana kadar
Bizde sınırsız ama saat akşam 7 ve sabah 8 mi 9 mu ne işte o saatler arası biraz yavaşlıyoKota olayı nasıl ?
Epey zamandir kullaniyoruz çok iyi eğer altyapiniz varsa mesela kimin üzerine yapilirsa internet herkesde varmı bilmiyorum ama dogum gününde 100mbit yapiyorlar mesela bence iyi hem fiyatları falanBabam eve kablonet bağlayacakmış kablonet türk telekoma göre iyi mi ?
Akilli kota gibi bir şey var sınırsız kotan var ama akşamlara dogru biraz yavaşliyorKota olayı nasıl ?
Aynen Öyle Ama fazlada sorun değil benceEpey zamandir kullaniyoruz çok iyi eğer altyapiniz varsa mesela kimin üzerine yapilirsa internet herkesde varmı bilmiyorum ama dogum gününde 100mbit yapiyorlar mesela bence iyi hem fiyatları falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akilli kota gibi bir şey var sınırsız kotan var ama akşamlara dogru biraz yavaşliyor