9000TLBütcemVar
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Kargo ücreti yok onu söyleyebilirim.Dostlar selam ben newegg den bu ekran kartını almaya karar verdim fakat orada kartın 2400TL oldugunu KDV dahil 2900TL oldugu yazıyor bunun dışında ne bileyim kargo ücreti,bümrük vergisi falan ödeeyecek miyiz? bilen varsa ve cevaplarsa çok sevinirim teşekkürler.
Güvenilir bir site.Neweeg güvenilir mi ?
Yurt dışınan malzeme alıp satıyorum burdan da alışveriş yapabilirim güvenilir ise
O kart PUBG de 80 dereceye kadar çıkıyor hocam ve İNNO3D almak istemiyorum daha bilinen markalardan almak istiyorum.Bunun yerine türkiyeden 2900-3000 TL civarına 2060 alsanız daha iyi değilmi ?
Mesela:
Verebisem sorun yok.100-200 TL farkla Türkiye garantili ürünler varken neden bunu alasın?
Birisi inno3d diğeri 2060 Dual Evo100-200 TL farkla Türkiye garantili ürünler varken neden bunu alasın?
Daha mantıklı100-200 TL farkla Türkiye garantili ürünler varken neden bunu alasın?
Biliyorum daha mantıklı ama parayı siz vermiyoruz siz alabiliyorsunuzdur belki ama ben veremiyorum sorun burada.Daha mantıklı
Zotac alırım. İstersen Strix olsun niye öyle bir şey yapayımki.Birisi inno3d diğeri 2060 Dual Evo
Güvenilir bir site.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O kart PUBG de 80 dereceye kadar çıkıyor hocam ve İNNO3D almak istemiyorum daha bilinen markalardan almak istiyorum.
MOD***ın testinde 80 dereceeyi görmüştü bir oyunda.Bu model 80 dereceye kadar çıkmıyor genelde 75-76 derece.