Online eğitim sorunu

EnGin-San

80+
Reaksiyon skoru
165
Beyler bulunduğum yere hiçbir şekilde internet alamıyorum ve gideceğim üni online eğitim yapacağını açıkladı ne yapabilirim ulan gelmiyor internet işte gelmiyor yapamıyorsunuz online eğitimi niye diretiyorsunuz tam diyorum okuyacağım ona da çomak sokun baştakilerin allah belasını versin hiçbir şekilde hakkımı helal etmiyorum madur eden yönetime.

Beyler bulunduğum yere hiçbir şekilde internet alamıyorum ve gideceğim üni online eğitim yapacağını açıkladı ne yapabilirim ulan gelmiyor internet işte gelmiyor yapamıyorsunuz online eğitimi niye diretiyorsunuz tam diyorum okuyacağım ona da çomak sokun baştakilerin allah belasını versin hiçbir şekilde hakkımı helal etmiyorum madur eden yönetime.
internet kafeye git ders saatlerinde

Neden internet alamıyorsun ? Maddiyat yüzünden mi, altyapı yüzünden mi ?
Sorun altyapıysa sorununu çözebilirim.

adamlar dondurduk okul yok dese ve 1 sene beklesen, hayatın 1 sene gecikecek belkide. Bunu yapsalar ona da laf edersin değil mi? İnsanları mutlu etmek hiç kolay değil.

Neden internet alamıyorsun ? Maddiyat yüzünden mi, altyapı yüzünden mi ?
Sorun altyapıysa sorununu çözebilirim.
Knk altyapı yok 200 tl superbox başvurdum ona bile bulunduğunuz yerdeki baz istasyonu yetersiz dediler bahane bulup geçiştirdiler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

adamlar dondurduk okul yok dese ve 1 sene beklesen, hayatın 1 sene gecikecek belkide. Bunu yapsalar ona da laf edersin değil mi? İnsanları mutlu etmek hiç kolay değil.
Dostum dondursunlar sıkıntı yok benim alamayacağım dersi niye veriyorlar onu anlamıyorum

Knk altyapı yok 200 TL superbox başvurdum ona bile bulunduğunuz yerdeki baz istasyonu yetersiz dediler bahane bulup geçiştirdiler
Superbox'a gerek yok. Türkiye'de her şehide kablosuz internet sağlayıcıları var.
Mesela ben Kocaeli'de yaşıyorum ve İksir Wifi adında bir internet kullanıyorum. Aylık 65 TL ödüyorum ve 15 indirme 3 yükleme hızı veriyor. Herhangi bir kopma da yaşamıyorum. Sen de bulunduğun şehirdeki kablosuz internet sağlayıcılarına bakabilirsin. Genelde çok tanındık olmuyorlar ancak çok iyi internet sağlıyorlar. Hem bu tür internetlerde taahhüt de yok. Ödemezsen internet olmaz, ödeyince açılır. Keyfine göre ödüyorsun yani.

Superbox'a gerek yok. Türkiye'de her şehide kablosuz internet sağlayıcıları var.
Mesela ben Kocaeli'de yaşıyorum ve İksir Wifi adında bir internet kullanıyorum. Aylık 65 TL ödüyorum ve 15 indirme 3 yükleme hızı veriyor. Herhangi bir kopma da yaşamıyorum. Sen de bulunduğun şehirdeki kablosuz internet sağlayıcılarına bakabilirsin. Genelde çok tanındık olmuyorlar ancak çok iyi internet sağlıyorlar.
Knk onları da aradım bölge kapsama alanı dışında diyip onlar da vermediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,007
Üyeler
191,201
Son üye
MASTERFF
Geri