Hangi Modem İyidir?

Reaksiyon skoru
54
4 Senedir türk telekom modemini kullanıyorum ve 16 lık hız paketinden 1-2 mb hız alıyorum modemden kaynaklı sorun olduğunu ve değiştirmem gerektiğini söylediler. sizce türk telekomun yeni modemini 240 tl ye taksitle mi alsam yoksa xiaomi veya tplink modemler var 190-200 TL'ye onları mı alsam ne önerirsiniz? ha birde modemde usb olması olmaması ne değiştirir? Saygılarımla. aşağıya iki tane bıraktım baktıklarımdan.

Bunlar modem değil. Tek bir cihaza bağlayacaksan bunları almana gerek yok.

4 Senedir türk telekom modemini kullanıyorum ve 16 lık hız paketinden 1-2 mb hız alıyorum modemden kaynaklı sorun olduğunu ve değiştirmem gerektiğini söylediler. sizce türk telekomun yeni modemini 240 TL ye taksitle mi alsam yoksa xiaomi veya tplink modemler var 190-200 TL'ye onları mı alsam ne önerirsiniz? ha birde modemde usb olması olmaması ne değiştirir? Saygılarımla. aşağıya iki tane bıraktım baktıklarımdan.

modemler konusunda pek bilgim yok ama internet paketini alirken dikkatli bakin bazen mesela 35 GB a KADAR 16Mbps sonra dusuyor olabilir eğer oyle degilse xiaomi iyi bir marka ama video incelemeleri varsa izlemenizi oneririm

Bunlar modem değil.
yeni farkettim :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

modemler konusunda pek bilgim yok ama internet paketini alirken dikkatli bakin bazen mesela 35 GB a KADAR 16Mbps sonra dusuyor olabilir eğer oyle degilse xiaomi iyi bir marka ama video incelemeleri varsa izlemenizi oneririm

anladım teşekkür ediyorum araştıracağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,022
Üyeler
188,689
Son üye
sercem
Geri