neden kiGerek var.
Kapanma olup olmadığını işlemcinin çalışması gerektiği gibi çalışıp çalışmadığını gösteriyor.neden ki
tamam yapacağım teşekkür ederim umarım bir şey olmazKapanma olup olmadığını işlemcinin çalışması gerektiği gibi çalışıp çalışmadığını gösteriyor.
Hiçbirşey olmaz merak etme zaten olsursa sisteminde sıkıntı var demektirtamam yapacağım teşekkür ederim umarım bir şey olmaz
hocam zaten bir şey oluyorsa sıkıntı var demektir amaçta bu zaten sıkıntı olursa iade dersintamam yapacağım teşekkür ederim umarım bir şey olmaz
10 dk falan yeter diye biliyorum kalanı işlemciye zararpeki kaç saat yapmalıyım
10 dakikadan fazlası işlemciye zarar değil, prime95'i köklemediğin sürece.10 dk falan yeter diye biliyorum kalanı işlemciye zarar
bilmiyorum ama 10 15 dk yeterli olucaktır stres testi için saatlerce yapmaya gerek yok10 dakikadan fazlası işlemciye zarar değil, prime95'i köklemediğin sürece.
7 8 saat açık tutanlar işin havası için mi yapıyor o zaman,çok teşekkür ederim bu arada10 dk falan yeter diye biliyorum kalanı işlemciye zarar
7 8 saat kim niye yapıyor acaba çok merak ettim7 8 saat açık tutanlar işin havası için mi yapıyor o zaman,çok teşekkür ederim bu arada