herkes komik bir anısını yazsın

kolonya

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
23,388
herkes hayatında en çok güldüğü anısını yazsın

lgs de türkçe fuldü babam dedi türkçeden yanlış yaparsın diye bekliyodum dedi
ben dedim niye ben türkçe bilmiyo muyum :LOL: :D :LOL:
(bu sene edebiyat sağlam yalnız)

Herkesin kendi özel bir hayatı var ve tanıdığımız insanlar, zaman öldürdüğümüz ortamlar bir değil.
Kısa kes diyecek olursanız demek istediğim şu :
Anlatırım, anlamazsınız ; anlatırım, umursamazsınız.

Çünkü hikayede değilsiniz.

Yazdığımı anlamayan andavallar için söylüyorum. Bir olay örgütüne sonradan dahil olan her kimse daha önce yaşanan veya bilmediği bir bilgi yüzünden sizin komik bulduğunuzu komik bulamayabilir. Kitaplarda ve dizilerde de geçerlidir bu dediğim. Ayrıca yazdığım kelimeden dolayı ceza yemek ise umurumda değil. Gönlünüzce raporlayın. Hakkınız.

Son düzenleme:
herkes hayatında en çok güldüğü anısını yazsın
Biz 2 Kişi Soğuk Suya Gidicektik Umut Yalçın Adlı Kişi Burdan Ona Selam Olsun Bende Geleyim Dedi 3 Kişi 2 Akülü Elektrikli Bisiklet İle Soğuk Suya Gittik Sonra Dönerken Motorun Şarjı Bitti Umut Yalçın Adlı Değerli Kişi Arkadaşının Motoruna Binerek Eve Döndü Bizde 2 Kişi Motoru ite ite 8 km eve getirdik

yok abi yok :( :(

Ben fazla gülmedim ama komik bir durum, bugün online derste mikrofonumu açık unutup Defkhan'dan 2-3 tane verse söyleyip, arkadaşım ile sohbet etmiştim. Halen daha düşünüyorum sesim gitti mi gitmedi mi diye.

Herkesin kendi özel bir hayatı var ve tanıdığımız insanlar, zaman öldürdüğümüz ortamlar bir değil.
Kısa kes diyecek olursanız demek istediğim şu :
Anlatırım, anlamazsınız ; anlatırım, umursamazsınız.

Çünkü hikayede değilsiniz.
Bu yorumu yapmana da gerek yokdu. Madem anlatmayacaksın, senden haberimiz olmasına da gerek yok.

Neden gidip gitmediğini düşündüğümü söyleyim, ben hoca sessizce oturuyorum diye düşünsün diye mikrofonu açık bırakıp mikrofon girişini değiştiriyorum böylelikle sesim gitmiyor ama mikrofonum açık diye görünüyor bu yüzden de sözlüler güzel oluyor.

Geri