Ucuz büyük mouse pad önerisi?

Erol Aksu

80+
Reaksiyon skoru
260
Dostlar ilk önce konu yanlış yere açtıysam özür dilerim nereye açmam gerektiğini bulamadım :) Basit bir şey ama emin olmak için size soruyorum trendyol üzerinden uzun ve ucuz bir mouse pad önerir misiniz? Teşekkürler şimdiden.

Dostlar ilk önce konu yanlış yere açtıysam özür dilerim nereye açmam gerektiğini bulamadım :) Basit bir şey ama emin olmak için size soruyorum trendyol üzerinden uzun ve ucuz bir mouse pad önerir misiniz? Teşekkürler şimdiden.

bu mouse pad alınmaz çok kötü uzun olmak zorunda değilse 99 tl ye steelseries med boy çok tatlı mouse pad var almanı öneririm :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu mouse pad alınmaz çok kötü uzun olmak zorunda değilse 99 TL ye steelseries med boy çok tatlı mouse pad var almanı öneririm :)
Biliyorum o mouse pad'i ama şimdilik bunu almayı düşünüyorum mesela

bu mouse pad alınmaz çok kötü uzun olmak zorunda değilse 99 TL ye steelseries med boy çok tatlı mouse pad var almanı öneririm :)

Açıkçası gerekli olduğu için almıyorum trendyoldaki parayı harcayacağım uzun olsun istiyorum o yüzden linktekini tercih ederim mesela teşekkür ederim öneriniz için :)

Geri