Fatih Avşar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 184
Intel alırsam 400-509 TL lik idare edicek bir ekran kartı lazım sadece CS ve lol gibi oyunlar için yeterli olsa yeter
Bu bütçeye 10400F aşırı mantıksız olur.
Çok beklentin yoksa iyi bir PC almana gerek yok dostum. GT730 alacaksan onun layığı bir işlemci almanı öneririm.MSI GT730 GDDR3 4GB 128 Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Satın Al.
MSI GT730 GDDR3 4GB 128 Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Satın Al.www.vatanbilgisayar.com
İle almayı düşünüyorum orta seviye CS go LoL ETS açsa yeter çok bir beklentim yok
ileride yükseltecekse?Çok beklentin yoksa iyi bir PC almana gerek yok dostum. GT730 alacaksan onun layığı bir işlemci almanı öneririm.
Yükseltmeye önü açık olması için işlemciyi sağlam tutuyorumÇok beklentin yoksa iyi bir PC almana gerek yok dostum. GT730 alacaksan onun layığı bir işlemci almanı öneririm.
Belirtmemiş yükselteme yapacağınıRyzen 5 3600+B450M S2H al sonra yükseltmeye açık olur hem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ileride yükseltecekse?
O zaman Ryzen 5 3600 öneririm sana.Yükseltmeye önü açık olması için işlemciyi sağlam tutuyorum
Ryzen yeni bir işlemci çevremde kullanan yok ilk defa topluyorum ve 3400g ile ilgili ısınma görüntü vermeme gibir birçok sorun okudum normalde hazırdı sistem alıp topluyordum bugün ama birçok sorun görünce böyle bir alternatif seçtim kendi leptopum da Intel yaklaşık 12 senedir pentium işlemci kullanıyorum banamisin demiyo hala da web'de gezmek için kullanılabilirr5 3400g alırsın cs ve lol gibi oyunlarda çok akıcı oyun deneyimi yaşatıyor. Sonradan paran olursa GTX1650s takarsın.
Ne için öneriyorsunuzBelirtmemiş yükselteme yapacağını
O zaman Ryzen 5 3600 öneririm sana.
Ne için uyumlu olmasın anlamadım bütün olarak biribirine yakın değil farkındayım eşdeğerinde bir ekran kartı alamam ama işimi görür gibi duruyo sonuçta işimi görse yeterliEkran kartı ile İ510400F uyumlu olmaz.
3600 alıp ileride kart çekmesi daha mantıklı şimdilik GT730 kullansınr5 3400g alırsın cs ve lol gibi oyunlarda çok akıcı oyun deneyimi yaşatıyor. Sonradan paran olursa GTX1650s takarsın.
neden olmasın? adam ileride yükseltecek belki?Ekran kartı ile İ510400F uyumlu olmaz.
bu arada 3600+B450M S2H en mantıklısı İntel almayınNe için öneriyorsunuz
Ne için uyumlu olmasın anlamadım bütün olarak biribirine yakın değil farkındayım eşdeğerinde bir ekran kartı alamam ama işimi görür gibi duruyo sonuçta işimi görse yeterli
Bu bütçeye 10400F aşırı mantıksız olur.
Ne için Intel almıyoruz ben onu anlamadim herkes gözünü kapatıp AMD öneriyor kimsenin bir sebep verdiği yok3600 alıp ileride kart çekmesi daha mantıklı şimdilik GT730 kullansın
neden olmasın? adam ileride yükseltecek belki?
bu arada 3600+B450M S2H en mantıklısı İntel almayın