500 -550 TL kulaklık önerileriniz kullandıklarınız. deneyimleriniz ?

ensbhdr55

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,572
selamun aleyküm iyi forumlar .. 500 TL'ye kadar maks 600 e kadar kulaklık önerilerinizi bekliyorum Kullanıdığınız ve deneyimledikleriniz bunların diğer deneyimlediklerinizden farklı olan özellikleri vs tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum
sağlıklı günler

Rampage fury x var fiyatına göre hem kablosuz hem kablolu olması çok iyi bence aşağıdaki linkte modart PC nin incelemesi var göz atmanı öneririm fiyatıda 550 TL

aklımdaydı ya dün bakacaktım unuttum bakayım şuna bir ama rampage düşünmem yüksek ihtimal , yinede fikrim değişebilir bi bakayım

Benimde rampage ye karşı bir önyargım vardı ama başarılı teknoloji kanallarının incelemelerini izlediğimde ve kullanıcı yorumlarına baktığımda en azından bu kulaklık için önyargım kalktı

Benimde rampage ye karşı bir önyargım vardı ama başarılı teknoloji kanallarının incelemelerini izlediğimde ve kullanıcı yorumlarına baktığımda en azından bu kulaklık için önyargım kalktı
bakıyorum şuan bakalım başka önerilerde gelsin

selamun aleyküm iyi forumlar .. 500 TL'ye kadar maks 600 e kadar kulaklık önerilerinizi bekliyorum Kullanıdığınız ve deneyimledikleriniz bunların diğer deneyimlediklerinizden farklı olan özellikleri vs tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum
sağlıklı günler
rampage almicam diyosan redragon zeus mic çok kaliteli

benim için ses önemli bu arada arkadaşlar mic çok önemli değil , ses her türlü karşıya gider :D gelen ses önemli cs go valorant , warzone , özellikle müzik bu önemli mic çok önemli değil :)

benim için ses önemli bu arada arkadaşlar mic çok önemli değil , ses her türlü karşıya gider :D gelen ses önemli cs go valorant , warzone , özellikle müzik bu önemli mic çok önemli değil :)
trde 1 kişi video atmış ama 110 db 53 mm sürücü

hs60 düşünüyodum mesela o neden değil 499 TL'ye düşmüş artı eksileriyle beraber varmı kullanan

550 tl bandında neden fury x mesela arkadaşlar , başka kullanan yokmu hyper x ler , corsair , steelseries , logitech , asus deneyimleyenlerin yazmasını bekliyorum , 550 tl verip neden diğerleri değilse fury x alayım , kablosuz kullanmıcam sonuçta pcde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,722
Son üye
Mehmet yılmaz akçiçek
Geri