James Donkey Yeni SSD!

Samsungdada aynı sorunlar olabiliyor.
Crucialda da.
XPG dede.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BX500 mü JD 480GB mi?
60TL gibi bir sıkıntın yoksa BX alabilirsin ..

SSD hakkında yeterli bilgi verilmemiş.
3D Nand yazmışlar, ayrıntısına girmemişler.
Tüm teknik bilgilerini detaylı olarak belirtirlerse düşünülebilir.
Evet bende İOPS değerlerini göremedim incehesap bir ürünü açıp deneyip iops değerlerini filan yazar inşallah hiç açıklayıcı değil.

" James Donkey SSD Ürünleri, ''Samsung, Intel, Hynix, Micron, Silicon Motion, Phison, Spectek (By Micron)'' markalarından oluşan 1. Kalite çip üreticileriyle partnerlik yapmakta ve sadece bu çipsetleri kullanmaktadır. "

Bu kısım biraz komik geldi bana.
50 tane çip üreticisi yazmışlar,
Ama bize gelecek SSD'de hangi çip olacağı belli değil.
Şansa bala mı alacağız şimdi?

Konuyu açan sizsiniz.
Bu markayı alıp almamanız zerre umrumda değil, almayın deme sebebim sizin iyiliğiniz için sonra pişman olursunuz.
Off İnşallah benimkide seneye bozulurda bende ince hesaba gidip beleşe yeni ssd mi alıp kullanırım 200TB daha ohhh

Off İnşallah benimkide seneye bozulurda bende ince hesaba gidip beleşe yeni ssd mi alıp kullanırım 200TB daha ohhh
Harici disk diye bir şey var koyarım önemli verilerimi şak bişey olursa geçiririm :SADASDAS

" James Donkey SSD Ürünleri, ''Samsung, Intel, Hynix, Micron, Silicon Motion, Phison, Spectek (By Micron)'' markalarından oluşan 1. Kalite çip üreticileriyle partnerlik yapmakta ve sadece bu çipsetleri kullanmaktadır. "

Genelde Micron veya Samsung tan alıyor ama

Silicon Motion harici hepsine razıyım :D

Geri