EMREG
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 17,427
Evet bi tane oldu.Benim dostum mutlu olan.
Artık gördün?
Evet bi tane oldu.Benim dostum mutlu olan.
Artık gördün?
Evo plus alma hocan Evo al direkt o 800 liralara bulunuyot
Yine fazla 180TL aynı çip sadece kullanım ömrü 400TB fazla parası olan alsın karışmıyorum eğer maddi sıkıntısı olup uygun fiyata 3.5GB saniyede okuma sağlamak isteyen varsa alabilir he ben bunu direk 650 iken alın demiyorum gaming gecesini bekleyin ozmn alın diyorum ama 180TL fazla vereceğime 180TL anakart ekler adam akıllı sağlam vrm sahip anakart alırım veya işlemci veya kasa hangisine yatırmak istersem ama böyle bi SSD için fanboyluğu yapıyor diğen insanlardan acayip nefret ediyorum adam bikere garantisini sağlıyor ayrıca aynı çipte üretiyor ve diğer firmalardan aynı hıza erişip bana parada diğer parçalara yatırım sağlıyorsa eyw derim farkındamısınız bilmiyorum yayıncılar hiçbir zaman SSD oyunlarını bilgilerini arşivlemez hızlı olması gereken programlarını ve sistemi kurarlar bitirirler ölürse değiştirir kullanırsın.Evo plus alma hocan Evo al direkt o 800 liralara bulunuyot
Bu sıralı okuma hızı, SSD bu hızdan çok az faydalanıyor zaten. Rastgele okuma-yazma yapılır genelde.fiyata 3.5GB saniyede okuma sağlamak
Ssd de kalite diyince ilk akla gelen marka Samsung dur 180 tl anakarta eklersin doğru okey sonra sorun oyunda depolama kaynaklı drop yersin ne kaynakli uğraşır durursun kendini kanitlamasi gerekiyor.Yine fazla 180TL aynı çip sadece kullanım ömrü 400TB fazla parası olan alsın karışmıyorum eğer maddi sıkıntısı olup uygun fiyata 3.5GB saniyede okuma sağlamak isteyen varsa alabilir he ben bunu direk 650 iken alın demiyorum gaming gecesini bekleyin ozmn alın diyorum ama 180TL fazla vereceğime 180TL anakart ekler adam akıllı sağlam vrm sahip anakart alırım veya işlemci veya kasa hangisine yatırmak istersem ama böyle bi SSD için fanboyluğu yapıyor diğen insanlardan acayip nefret ediyorum adam bikere garantisini sağlıyor ayrıca aynı çipte üretiyor ve diğer firmalardan aynı hıza erişip bana parada diğer parçalara yatırım sağlıyorsa eyw derim farkındamısınız bilmiyorum yayıncılar hiçbir zaman SSD oyunlarını bilgilerini arşivlemez hızlı olması gereken programlarını ve sistemi kurarlar bitirirler ölürse değiştirir kullanırsın.
3.5GB ları ilk hızında çıkar zaten ama 60-70 derece çıkınca SSD lerin performansı düşer sıralı yazmada ben 2GB Saniye üstünü gören bir SSD görmedim zaten buda büyük ihtimal ile 1.5GB/s 1.2GB/s görüyordur. Benim Corsair MP510 bile 1.5GB görüyor sıralıdaBu sıralı okuma hızı, SSD bu hızdan çok az faydalanıyor zaten. Rastgele okuma-yazma yapılır genelde.
Bu hızları SSD'ler genel itibariyle görmüyorlar. SSD'nin sıcaklığıyla ilgili bir durum değil bu.3.5GB ları ilk hızında
Kanıtlamasa bu kadar beğenilip hazır sistemlerde veya yorum beğeniye erişmezdi kendini kanıtladığı için ülkemizde sürekli yenisi çıktıkça tedariği yapılıyor adamlar kötü ürünü neden ülkemizde tutsunlar mesela ADATA SU630 biz bu ürünü neden almayın diyoruz kronik sorunlu olduğu için neden hızı vaat ettiği seviyeye erişemiyor diye bu ürünleri alan yok farkındaysanız öncesine nazaran ama kişinin eğer 4bin 3.5bin TL gibi bilgisayar toplama hedefi varsa böyle parçaları almakla yükümlü kalıyor bu onların kararı ve seçeneği bize laf düşmez benim de param çıkışmıyordu bende bilmiyormuydum Samsung 860 alıp kullanmasını ama para yok ailelerimizden belli bir yere kadar isteyebiliyoruz bak benim ailem artık git çalış biryerde kendi istediklerini kendin al diyor ben bilmiyormuyum en iyisinin bile üstüne çıkıp custom sıvı soğutmalı böle NVME M2 üzerinde bile custom EK soğutmalı blok olmasını ama işte çare bunlarda yatıyor elbet herkes iyisini hakediyor.Ssd de kalite diyince ilk akla gelen marka Samsung dur 180 TL anakarta eklersin doğru okey sonra sorun oyunda depolama kaynaklı drop yersin ne kaynakli uğraşır durursun kendini kanitlamasi gerekiyor.
Satıldiği kendini kanitladiği anlamina gelmez yazinizda dediğiniz gibi Su630 kronik sorunlu ama peynir ekmek gibi satiliyor iops değerleri daha düsük oluyor ve bir tık daha pahali olduğundan insanlarin cebinde para yok alamiyorlar.Kanıtlamasa bu kadar beğenilip hazır sistemlerde veya yorum beğeniye erişmezdi kendini kanıtladığı için ülkemizde sürekli yenisi çıktıkça tedariği yapılıyor adamlar kötü ürünü neden ülkemizde tutsunlar mesela ADATA SU630 biz bu ürünü neden almayın diyoruz kronik sorunlu olduğu için neden hızı vaat ettiği seviyeye erişemiyor diye bu ürünleri alan yok farkındaysanız öncesine nazaran ama kişinin eğer 4bin 3.5bin TL gibi bilgisayar toplama hedefi varsa böyle parçaları almakla yükümlü kalıyor bu onların kararı ve seçeneği bize laf düşmez benim de param çıkışmıyordu bende bilmiyormuydum Samsung 860 alıp kullanmasını ama para yok ailelerimizden belli bir yere kadar isteyebiliyoruz bak benim ailem artık git çalış biryerde kendi istediklerini kendin al diyor ben bilmiyormuyum en iyisinin bile üstüne çıkıp custom sıvı soğutmalı böle NVME M2 üzerinde bile custom EK soğutmalı blok olmasını ama işte çare bunlarda yatıyor elbet herkes iyisini hakediyor.
70 derecenin üstüne çıkarıp deneyimlemek istiyorsan alırsın bi saç kurutma makinasını gelirsin sıcak hava tutup uzaktan Crystaldiskmark testinde anlaşılır fark varmı yokmu bakarsın ama tabii ki normalde böyle bütün SSDler vaat ettiği yerde elbet bi kayıp var karpuz seçmece işi bu SSD ler mesela işlemcilerde öyle silicon değeri ne kadar iyi ise overclockda da okadar iyi performans sağlar.Bu hızları SSD'ler genel itibariyle görmüyorlar. SSD'nin sıcaklığıyla ilgili bir durum değil bu.
SU630 nasıl pahalı bazen jamesdonkeyle aynı seviyeye getiriyorlar hatta hazır sistemlere baktığımda SU630 seçili oluyor altında James Donkey bakıyorum -80TL ucuz oluyor :SDASDSatıldiği kendini kanitladiği anlamina gelmez yazinizda dediğiniz gibi Su630 kronik sorunlu ama peynir ekmek gibi satiliyor iops değerleri daha düsük oluyor ve bir tık daha pahali olduğundan insanlarin cebinde para yok alamiyorlar.