Valoranta giremiyorum

Reaksiyon skoru
39
Selam dostlar bugün internetim biraz yavaşladı anlamadığım bir şekilde, sabahtan veri cs fortnite falan giriyorum ama valorant hata verip duruyor. Acaba sıkıntı bende mi yoksa sunucularda bir sıkıntı mı var. Valorantın sitesinden baktım bir sıkıntı gözükmüyor. sizce sıkıntı nerede ?

Selam dostlar bugün internetim biraz yavaşladı anlamadığım bir şekilde, sabahtan veri cs fortnite falan giriyorum ama valorant hata verip duruyor. Acaba sıkıntı bende mi yoksa sunucularda bir sıkıntı mı var. Valorantın sitesinden baktım bir sıkıntı gözükmüyor. sizce sıkıntı nerede ?
Valorantta sıkıntı oldu güncellemeden sonra ben de giremiyordum şimdi giriyorum. Bekle sana resimleri atıcam

1599849525995.png

burayı yap altta iki tane tick varya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1599849639280.png

bu dosyayı bul

bende bağlantı hatası veriyordu. turknet kullanıyorum bazı internetlerde hata veriyor düzeltemediler çoğu oyuncuyu kaybettiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,155
Üyeler
188,377
Son üye
YooEmoli
Geri