- En İyi Cevap
- 13
- Reaksiyon skoru
- 40,495
normal oyun oynayan birisiyimarkada ne şey var. deminde kapandı bir yere gittim geldim noldu dedim öyle.
Anakartın ney?
normal oyun oynayan birisiyimarkada ne şey var. deminde kapandı bir yere gittim geldim noldu dedim öyle.
votlajın kaç ??Bune lan deli oldum oyun kapanıyor. sinirden kırcam. oyun zevkimi şey etti.
Bune lan deli oldum oyun kapanıyor. sinirden kırcam. oyun zevkimi şey etti.
bende r5 1500x ile 1 sn falan 95 i görmüştüm termal macun yenilemeden önce 1 sn 95 gördüm sonra 91 sabitti ondan sonra macunu yeniledim zaten derecenin yüksekliğide benim anakart 1.45v veriyor oc siz işlemciyeBune lan deli oldum oyun kapanıyor. sinirden kırcam. oyun zevkimi şey etti.
boşver. sinirden kasaya vurdum. başlıcam çözüme sabaha kadar araştırdım bıktım uğraşmıcam bunlaAga anakartını söyle sana %90 çözüm sunacam.
aga adam 1.3 voltajda kullanıyor gelmiş amdye laf ediyor ben 3600 ü 1.1 da kullanıyorum yavAga anakartını söyle sana %90 çözüm sunacam.
boşver. sinirden kasaya vurdum. başlıcam çözüme sabaha kadar araştırdım bıktım uğraşmıcam bunla
MSI B450M-A Pro MaxLa söyle.
5 dakikanı almaz.
Kesin çözüm diyebilirim.
MSI B450M-A Pro Max
kapattım zaten. turbo boostda daha beter. bu. 3800Mhz 1.3 Anca yetiyordu artık yetmiyor. bunla uğraşmıcam amd ürünlerinin yanına bile yaklaşmıcam bu sorunu yaşadıkdan sonra ne anlamı var. daha geçen. termal macul değiştirdim.PC açılırken BİOS'a gir, F7 bas, OC sekmesine gir, oradan Core Performance Boost yazan ayarı disabled yap, F10 basıp kayderek çık.
pire için yorgan yakmak sizinkikapattım zaten. turbo boostda daha beter. bu. 3800Mhz 1.3 Anca yetiyordu artık yetmiyor. bunla uğraşmıcam amd ürünlerinin yanına bile yaklaşmıcam
kapattım zaten. turbo boostda daha beter. bu. 3800Mhz 1.3 Anca yetiyordu artık yetmiyor. bunla uğraşmıcam amd ürünlerinin yanına bile yaklaşmıcam