mesh kasa nasıl temizlenir

Dediklerimi uygulayabilirsin hocam süpürge ile fazlalığı alıyorsun sonrasında diş fırçası kirleri topluyor bayağı simsiyah oluyor :)
teşekkürler dostum diş fırçası ile yapımını görmüştüm ama denemedim denicem teşekkür ederim :)

mesh kasanın önü delikli olduğu için toz birikiyor o tozu elektrik li süpürge ile alsam olurmu yada koli bandı ile ağda gibi yapıstırsam çeksem tozlar gelirmi
Koli bandi ile yaparsan zarar verebilirsin o mesh yapiyi cıkar suda yıkayabilirsin saç kurutma makinasi SOĞUK modu ile üfletebilir veya kompresör alarak hava üfleterek temizleyebilirsin.Bundan sonra biz bez ile temizlersin.

İyi kurutursan bir şey olmaz. Ben laptopun arka kapağını çeşmede yıkıyorum.

istanbul da olsam getirirdim fakat değilim hem bir şey ısmarlardım sana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benzinliğe git tazikli su tut
1599947456584.png

Nasıl temizlenir o bir kenara ama temizlerken o kadar mutlu oluyorum ve eğleniyorum ki, anlatamam.
MasterBox MB511 RGB kasam var, ön tarafı bildiğin toz bağlıyor. İlk başta söküyorum, gidiyorum elektrik süpürgesi ile temizliyorum, sonra eski bir diş fırçası ile süpürgenin alamadığı yerleri alıyorum. En sonunda da kompresör ile hava vuruyorum, pırıl pırıl oluyor :love:.

Nasıl temizlenir o bir kenara ama temizlerken o kadar mutlu oluyorum ve eğleniyorum ki, anlatamam.
MasterBox MB511 RGB kasam var, ön tarafı bildiğin toz bağlıyor. İlk başta söküyorum, gidiyorum elektrik süpürgesi ile temizliyorum, sonra eski bir diş fırçası ile süpürgenin alamadığı yerleri alıyorum. En sonunda da kompresör ile hava vuruyorum, pırıl pırıl oluyor :love:.
benim sistem daha 2 haftalık önü toz oluyor aşırı dercede sinirim bozuluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bundan mı istiyorsun

Bende aynı kasayı alcam artık senin kimi temizlerim ama kasadan memnunmusun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,220
Üyeler
191,494
Son üye
Neroi
Geri