_BlacKWoLF_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 714
Böyle ücretsiz bir program önerir misiniz?
Bu çok bilgi istiyor siz kullandınız mıDaVinci Resolve kullanabilirsiniz.
DaVinci Resolve | Blackmagic Design
Kurgulama, renk düzeltme ve profesyonel ses post prodüksiyonu için, tek bir uygulamada yeni devrimsel araçlar.www.blackmagicdesign.com
Ben düşük aboneli bi kanalım klip yapıyorum yani devamlı para vermek benim için en azından şu durumda pek mantıklı bulmuyorum tabi ilerlersem olabilirVideo editleme ile ugrasiyorsaniz (devamlı) para vermenizi öneririm bedava olan program sadece ara sira girip kafa dağıtmak amaçlı kullanilabilir diye düşünüyorum
Kullanmadım ama ücretsiz olarak bu var. Eğer basit arayüze sahip olan bir şey istiyorsanız para vermeniz gerek.Bu çok bilgi istiyor siz kullandınız mı
Pc hocası böyle bir video çekmişti ucuzdu sanırsam ve beles hakkı fln vardıBu çok bilgi istiyor siz kullandınız mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben düşük aboneli bi kanalım klip yapıyorum yani devamlı para vermek benim için en azından şu durumda pek mantıklı bulmuyorum tabi ilerlersem olabilir
Benim yapacağım şey faklı videoları birleştirip arkaya müzik ekleyip sinematik görüntü verip 1080p de çıkartmakKullanmadım ama ücretsiz olarak bu var. Eğer basit arayüze sahip olan bir şey istiyorsanız para vermeniz gerek.
Bu tür videolar için Camtasia Studio kullanılabilir, arayüzü çok basit ama ücretli bir yazılım.Benim yapacağım şey faklı videoları birleştirip arkaya müzik ekleyip sinematik görüntü verip 1080p de çıkartmak
tamamdı-r davinci resolve da telefon yerine 99999999999 yazdım mail yerine 1dk mail koydum isime ise baltiyar baltiyaroğulları yazdım kabul ettiKullanmadım ama ücretsiz olarak bu var. Eğer basit arayüze sahip olan bir şey istiyorsanız para vermeniz gerek.
daha almadım ama yakın zamanda alıcam özellikleri inşalah şunlar olucakBilgisayarın özelliklerini yazar mısın?